Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pouzdro typu kniha CELLY Wally Unica, velikost M, 3,5" - 4", bílé

Pouzdro typu kniha CELLY Wally Unica, velikost M, 3,5
Pouzdro typu kniha CELLY Wally Unica, velikost M, 3,5
Pouzdro typu kniha CELLY Wally Unica, velikost M, 3,5
Pouzdro typu kniha CELLY Wally Unica, velikost M, 3,5

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pouzdro typu kniha CELLY Wally Unica, velikost M, 3,5" - 4", bílé z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Pouzdro typu kniha CELLY Wally Unica, velikost M, 3,5" - 4", bílé .

Detailní informace

Precizní a velmi luxusní pouzdro pro 100% ochranu Vašeho mobilního telefonu. Toto pouzdro Celly Wally Unica je vyráběné z nejkvalitnějších materiálů. Celly Wally Unica je opravdu unikátní pouzdro, díky speciálnímu vytahovacímu mechanismu, telefon částečně vysunete a fotíte. U většiny univerzálních pouzder je nějaké okénko na fotoaparát, ale každý telefon má fotoaparát jinde a tak Celly přišla s tímto perfektním nápadem. Během okamžiku můžete z pouzdra fotit a pořizovat krásné fotografie. Pouzdro typu kniha CELLY Wally Unica pro mobilní telefony... s úhlopříčkou obrazovky 3,5" - 4" v bílé barvě. Ladné a elegantní pouzdro vyrobené z umělé kůže pro stylový design. Pouzdro je typu kniha, takže se otvírá do strany pro snadný a rychlý přístup k telefonu. Toto pouzdro přesně pasuje na dotykové telefony s menší obrazovkou 3,5" - 4". Pouzdro chrání celý telefon nejen před poškozením a poškrábáním ale i proti prachu a špíně. Velmi snadný přístup k dotykovému displeji, tlačítkům a konektorům je snadný a rychlý.

Produkt je výrobek značky Celly ,distribuovaný s EAN kódem 8021735108467.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Celly, Komunikace Celly, Telefony Celly, Mobilní telefony – příslušenství Celly, Pouzdra na mobily Celly.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pouzdro typu kniha CELLY Wally Unica, velikost M, 3,5" - 4", bílé a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Celly a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Celly najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pouzdro typu kniha CELLY Wally Unica, velikost M, 3,5" - 4", bílé
Právě si prohlížíte...

49,- Kč