Pouzdro TRANSPARENT ALIGATOR pro Xiaomi Redmi Note 8 - 65% sleva

-65%
Pouzdro TRANSPARENT ALIGATOR pro Xiaomi Redmi Note 8
69 199 612
69,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


Pouzdro TRANSPARENT ALIGATOR pro Xiaomi Redmi Note 8 z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Pouzdro TRANSPARENT ALIGATOR pro Xiaomi Redmi Note 8 .

Zlevněné zboží

Silikonové pouzdro značky ALIGATOR pro mobinlí telefon Xiaomi Redmi Note 8. Atraktivní bezbarvé pouzdro vyrobené z příjemného silikonu, zvyšuje odolnost Vašeho mobilního telefonu. Každý kryt má dokonalé výřezy na konektory pro připojení příslušenství bez nutnosti vyndání telefonu z pouzdra. Kryt je vyroben z tenkého TPU materiálu, přesně na míru daného telefonu a vše je navrženo tak, aby se telefon bezproblémově ovládal a pohodlně držel v ruce. Vnější povrch je protiskluzový. Vnitřní speciální struktura povrchu Micro-Dot zabraňuje přilepení mob...ilního telefonu k ochrannému krytu a vzniku nežádoucích map. Pouzdro má Ultratenké provedení pouze 0,4mm, nezvětšuje telefon ani nijak nenarušuje či nedeformuje jeho design. Vlastnosti: Dedikovaný zadní kryt Ultratenké provedení Přesné výřezy Vnitřní povrch MICRO-DOT Snadné uchycení mobilního telefonu Kompatibilní: Xiaomi Redmi Note 8

Produkt je výrobek značky Aligator ,distribuovaný s EAN kódem 8595181191057.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Aligator, Komunikace Aligator, Telefony Aligator, Mobilní telefony – příslušenství Aligator, Pouzdra na mobily Aligator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pouzdro TRANSPARENT ALIGATOR pro Xiaomi Redmi Note 8 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aligator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aligator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pouzdro TRANSPARENT ALIGATOR pro Xiaomi Redmi Note 8
Právě si prohlížíte... - 65% sleva

69,- Kč