Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pouzdro Swissten Clear Jelly pro Huawei Y7 2019, transparentní

Pouzdro Swissten Clear Jelly pro Huawei Y7 2019, transparentní

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pouzdro Swissten Clear Jelly pro Huawei Y7 2019, transparentní z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Pouzdro Swissten Clear Jelly pro Huawei Y7 2019, transparentní .

Detailní informace

Silikonové pouzdro SWISSTEN CLEAR JELLY se speciálním nano povrchem, který zabraňuje přilepení pouzdra na smartphone. Tyto gelové obaly dokonale kopírují tvar telefonu, nijak nezakrývají konektory ani tlačítka mobilu, lze jej tedy ovládat bez nutnosti vyndání z pouzdra. TPU pouzdro je protiskluzné, navržené pro pohodlné držení v ruce a chrání rám a zadní část mobilu před nečistotami, škrábanci, odřeninami a poškozením. Jistě oceníte naprosto jednoduchou instalaci obalu - prostě jen nasadíte na zadní část mobilního telefonu a ten je ihned v bezp...ečí. Přední zvýšený okraj chrání displej před poškrábáním při položení telefonu čelní stranou dolů. Baleno v blistru Swissten. Barva: transparentní Kompatibilita: Huawei Y7 2019 Materiál: TPU, silikon *Pozor : všechny obrázky produktu mouhou být pouze ilustrační!

Produkt je výrobek značky Swissten ,distribuovaný s EAN kódem 8595217463813.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Swissten, Komunikace Swissten, Telefony Swissten, Mobilní telefony – příslušenství Swissten, Pouzdra na mobily Swissten.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pouzdro Swissten Clear Jelly pro Huawei Y7 2019, transparentní a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Swissten a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Swissten najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pouzdro Swissten Clear Jelly pro Huawei Y7 2019, transparentní
Právě si prohlížíte...

189,- Kč