Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pouzdro flip Lenovo VIBE Shot ForCell Slim Flexi Fresh černé

Pouzdro flip Lenovo VIBE Shot ForCell Slim Flexi Fresh černé

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pouzdro flip Lenovo VIBE Shot ForCell Slim Flexi Fresh černé z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Pouzdro flip Lenovo VIBE Shot ForCell Slim Flexi Fresh černé .

Detailní informace

Pouzdra na mobilní telefony typu flip na Lenovo VIBE Shot jsou správná volba pro ochranu telefonu. Kryty na mobil jsou nezbytným doplňkem telefonu. Elegantní tenký flipový kryt Lenovo VIBE Shot s otevíráním dolů zn. ForCell v provedení flexi Fresh z černé umělé kůže, zajištěný magnetkou proti samovolnému otevření perfektně ochrání váš smartphon. Vyklápěcí pouzdro polského výrobce ForCell umožňuje snadný a rychlý přístup k ovládácím prvkům okamžitě po otevření flipu a nezakrývá fotoaparát ani konektor. Telefon je pevně uchycen v silikonovém kryt...u, vsazeném do spodní části koženkového pouzdra. Tento silikonový kryt spolehlivě chrání telefon Lenovo VIBE Z90 i ze stran a zároveň zabraňuje vyklouznutí telefonu z obalu. Přední odklápěcí flipová část je opatřena zevnitř jemným semišem a kapsičkou a zamezí znečištění a poškrábání telefonu. Pouzdro typu flip flexi Fresh stylovým designem skvěle doplní váš mobilní telefon Lenovo VIBE Shot. Pro dokonalou ochranu vám doporučujeme ještě přiobjednat tvrzené sklo nebo jako...

Produkt je výrobek značky Forcell ,distribuovaný s EAN kódem 5901737304698.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Forcell, Komunikace Forcell, Telefony Forcell, Mobilní telefony – příslušenství Forcell, Pouzdra na mobily Forcell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pouzdro flip Lenovo VIBE Shot ForCell Slim Flexi Fresh černé a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Forcell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Forcell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pouzdro flip Lenovo VIBE Shot ForCell Slim Flexi Fresh černé
Právě si prohlížíte...

199,- Kč