Pouzdro ALIGATOR UNIVERSE, velikost L, červená - 47% sleva

-47%
Pouzdro ALIGATOR UNIVERSE, velikost L, červená
Pouzdro ALIGATOR UNIVERSE, velikost L, červená
Pouzdro ALIGATOR UNIVERSE, velikost L, červená
Pouzdro ALIGATOR UNIVERSE, velikost L, červená
132 249 312
132,- Kč

Původní cena: 249,- Kč


Hodnocení:


Pouzdro ALIGATOR UNIVERSE, velikost L, červená z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Pouzdro ALIGATOR UNIVERSE, velikost L, červená .

Zlevněné zboží

Představujeme Vám novou řadu univerzálních pouzder značky ALIGATOR. Pouzdro je univerzální, vyrobené z těch nejlepších materiálů pro maximální ochranu vašeho mobilního telefonu. Univerzální pouzdro je ideální pokud nemůžete sehnat ideální kryt přímo na váš model nebo často střídáte telefony. Dokonale propracovaný design, tenké provedení, přihrádka na kartu nebo vizitky, podélná kapsa na bankovky, zavírání pomocí magnetické přezky, snadné uchycení mobilního telefonu pomocí prémiové lepicí nano podložky, která je určena pro opakované umístění tel...efonu. Zadní výřez pro fotoaparát a čtečku otisku prstu je navržen tak, aby byl kompatibilní s většinou mobilních telefonů. Pouzdro UNIVERSE je vyrobené z velmi kvalitní a odolné PU kůže, dostupné v 9 barvách a 3 velikostech.

Produkt je výrobek značky Aligator ,distribuovaný s EAN kódem 8595181136201.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Aligator, Komunikace Aligator, Telefony Aligator, Mobilní telefony – příslušenství Aligator, Pouzdra na mobily Aligator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pouzdro ALIGATOR UNIVERSE, velikost L, červená a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aligator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aligator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pouzdro ALIGATOR UNIVERSE, velikost L, červená
Právě si prohlížíte... - 47% sleva

132,- Kč