Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ochranný kryt Silicone Cover EF-PG991TVEGWW pro Samsung Galaxy S21, fialová - 29% sleva

-29%
Ochranný kryt Silicone Cover EF-PG991TVEGWW pro Samsung Galaxy S21, fialová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ochranný kryt Silicone Cover EF-PG991TVEGWW pro Samsung Galaxy S21, fialová z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Ochranný kryt Silicone Cover EF-PG991TVEGWW pro Samsung Galaxy S21, fialová .

Zlevněné zboží

Ochranný kryt Silicone Cover perfektně ochrání váš telefon Samsung Galaxy S21. Kryt Silicone Cover je neuvěřitelně jemný a příjemný na dotek. Pasuje přesně na daný model a nezakrývá žádné důležité konektory, tlačítka ani fotoaparát mobilu. Jedná se o flexibilní pouzdro, které dokonale kopíruje tvar a spolehlivé ochrání rám i záda vašeho chytrého telefonu. Před odřením nebo jiným poškozením pak telefon chrání vnitřní strana pouzdra z jemných mikrovláken Kryt je navržený pro pohodlné držení mobilu v ruce, neklouže, umožňuje snadný a rychlý přístu...p ke všem funkcím včetně nabíjení nebo připojení sluchátek bez nutnosti vyjímat telefon z pouzdra. Pro maximální ochranu vašeho telefonu doporučujeme ještě přiobjednat tvrzené sklo na displej. Vlastnosti : ochrana před poškrabáním, prachem a pády přesně na míru daného telefonu nezakrývá nabíjecí ani sluchátkové konektory protiskluzové provedení tloušťka 1,4mm Barva: purple / fialová Materiál: TPU silikon Kompatibilní: Samsung Galaxy S21

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8806090843631.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Komunikace Samsung, Telefony Samsung, Mobilní telefony – příslušenství Samsung, Pouzdra na mobily Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ochranný kryt Silicone Cover EF-PG991TVEGWW pro Samsung Galaxy S21, fialová a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ochranný kryt Silicone Cover EF-PG991TVEGWW pro Samsung Galaxy S21, fialová
Právě si prohlížíte... - 29% sleva

499,- Kč