Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ochranný kryt Clear Cover EF-QN985TTEGEU pro Samsung Galaxy Note20 Ultra, transparentní

Ochranný kryt Clear Cover EF-QN985TTEGEU pro Samsung Galaxy Note20 Ultra, transparentní

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ochranný kryt Clear Cover EF-QN985TTEGEU pro Samsung Galaxy Note20 Ultra, transparentní z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Ochranný kryt Clear Cover EF-QN985TTEGEU pro Samsung Galaxy Note20 Ultra, transparentní .

Detailní informace

Ochranný zadní silikonový kryt Clear Cover EF-QN985TTEGEU, který je určen pro váš chytrý telefon Samsung Galaxy Note20 Ultra. Každý obal je přesně vyroben pro konkrétní model chytrého telefonu, takže nabízí přesné otvory a výřezy pro kameru, reproduktory, konektory, blesk či tlačítka podle typu telefonu. Pouzdro Samsung nejen chrání před škrábanci a znehodnocením, ale svým nepřehlédnutelným vzhledem je i skvělým módním doplňkem. Přidejte svému telefonu Samsung Galaxy Note20 Ultra další vrstvu ochrany, aniž byste obětovali jeho pohodlné držení. ...Tenký Clear Cover ochrání váš telefon proti nárazům či otřesům a skvěle vám padne do ruky. Kryt Clear Cover je zcela průhledný, takže unikátní povrch vašeho telefonu vynikne i přes tento zadní ochranný obal. Vlastnosti: Přesné výkroje na konektory Dokonalá ochrana před pády či jiným poškozením Zcela průhledný Tenký Barva: transparentní Kompatibilní: Samsung Galaxy Note20 Ultra

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8806090560361.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Komunikace Samsung, Telefony Samsung, Mobilní telefony – příslušenství Samsung, Pouzdra na mobily Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ochranný kryt Clear Cover EF-QN985TTEGEU pro Samsung Galaxy Note20 Ultra, transparentní a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ochranný kryt Clear Cover EF-QN985TTEGEU pro Samsung Galaxy Note20 Ultra, transparentní
Právě si prohlížíte...

239,- Kč