Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ochranný kryt Clear Cover EF-QG998TTEGWW pro Samsung Galaxy S21 Ultra, transparentní - 72% sleva

-72%
Ochranný kryt Clear Cover EF-QG998TTEGWW pro Samsung Galaxy S21 Ultra, transparentní

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ochranný kryt Clear Cover EF-QG998TTEGWW pro Samsung Galaxy S21 Ultra, transparentní z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Ochranný kryt Clear Cover EF-QG998TTEGWW pro Samsung Galaxy S21 Ultra, transparentní .

Zlevněné zboží

Ochranný zadní silikonový kryt Samsung, který je určen pro váš chytrý telefon Samsung Galaxy S21 Ultra. Každý obal je přesně vyroben pro konkrétní model chytrého telefonu, takže nabízí přesné otvory a výřezy pro kameru, reproduktory, konektory, blesk či tlačítka podle typu telefonu. Pouzdro Samsung nejen chrání před škrábanci a znehodnocením, ale svým nepřehlédnutelným vzhledem je i skvělým módním doplňkem. Přidejte svému telefonu Samsung Galaxy S21 Ultra další vrstvu ochrany, aniž byste obětovali jeho pohodlné držení. Tenký Clear Cover ochrání... váš telefon proti nárazům či otřesům a skvěle vám padne do ruky. Kryt Clear Cover je zcela průhledný, takže unikátní povrch vašeho telefonu vynikne i přes tento zadní ochranný obal. Vlastnosti: Přesné výkroje na konektory Dokonalá ochrana před pády či jiným poškozením Zcela průhledný Tenký Barva: transparentní Kompatibilní: Samsung Galaxy S21 Ultra

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8806090839825.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Komunikace Samsung, Telefony Samsung, Mobilní telefony – příslušenství Samsung, Pouzdra na mobily Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ochranný kryt Clear Cover EF-QG998TTEGWW pro Samsung Galaxy S21 Ultra, transparentní a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ochranný kryt Clear Cover EF-QG998TTEGWW pro Samsung Galaxy S21 Ultra, transparentní
Právě si prohlížíte... - 72% sleva

139,- Kč