Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nokia Slim Crystal silikonové pouzdro CC-120 pro Nokia 2.1 - 46% sleva

-46%
Nokia Slim Crystal silikonové pouzdro CC-120 pro Nokia 2.1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nokia Slim Crystal silikonové pouzdro CC-120 pro Nokia 2.1 z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Nokia Slim Crystal silikonové pouzdro CC-120 pro Nokia 2.1 .

Zlevněné zboží

Silikonové pouzdro Nokia Slim Crystal CC-120 je správná volba pro ochranu mobilního telefonu Nokia 2.1. Originální zadní kryt je vyroben přesně na míru telefonu, nezakrývá konektory ani tlačítka mobilu. TPU pouzdro je protiskluzné, navržené pro pohodlné držení v ruce a chrání rám a zadní část telefonu před nečistotami, škrábanci a poškozením. Transparentní provedení nechá vyniknout originální design mobilního telefonu. Pro maximální ochranu displeje telefonu si u nás rovněž můžete vybrat tvrzené sklo. Vlastnosti: tenké pouzdro protiskluzný kryt... stylový obal v precizním provedení výřezy přesně dle typu telefonu spolehlivá ochrana před škrábanci i pády snadná aplikace Materiál: TPU/silikon Barva: transparentní Kompatibilní: Nokia 2.1

Produkt je výrobek značky Nokia ,distribuovaný s EAN kódem 6438409022721.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Nokia, Komunikace Nokia, Telefony Nokia, Mobilní telefony – příslušenství Nokia, Pouzdra na mobily Nokia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nokia Slim Crystal silikonové pouzdro CC-120 pro Nokia 2.1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nokia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nokia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nokia Slim Crystal silikonové pouzdro CC-120 pro Nokia 2.1
Právě si prohlížíte... - 46% sleva

99,- Kč