Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nillkin Qin flipové pouzdro Xiaomi Pocophone F1, brown

Nillkin Qin flipové pouzdro Xiaomi Pocophone F1, brown

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nillkin Qin flipové pouzdro Xiaomi Pocophone F1, brown z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Nillkin Qin flipové pouzdro Xiaomi Pocophone F1, brown .

Detailní informace

Flipové pouzdro Nillkin Qin Book je stylový kryt na mobil Xiaomi Pocophone F1 Elegantní flipový obal Nillkin Qin Book je módní doplněk pro váš mobilní telefon. Flipová pouzdra jsou oblíbená kvůli permanentní ochraně a snadnému a rychlému přístupu k telefonu. Pouzdro typu flip nezakrývá fotoaparát, tlačítka ani konektory a ochrání telefon před poškrábáním a znečištěním.

Produkt je výrobek značky Nillkin ,distribuovaný s EAN kódem 6902048163638.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Nillkin, Komunikace Nillkin, Telefony Nillkin, Mobilní telefony – příslušenství Nillkin, Pouzdra na mobily Nillkin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nillkin Qin flipové pouzdro Xiaomi Pocophone F1, brown a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nillkin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nillkin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nillkin Qin flipové pouzdro Xiaomi Pocophone F1, brown
Právě si prohlížíte...

39,- Kč