Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mercury Fancy Diary flipové pouzdro pro Xiaomi Mi 8, red blue

Mercury Fancy Diary flipové pouzdro pro Xiaomi Mi 8, red blue

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mercury Fancy Diary flipové pouzdro pro Xiaomi Mi 8, red blue z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Mercury Fancy Diary flipové pouzdro pro Xiaomi Mi 8, red blue .

Detailní informace

Flipové pouzdro pro mobilní telefon Xiaomi Mi 8 vás zaujme svým povedeným designem a účinně ochrání váš mobil před poškozením. Flipový obal má praktické otevírání do boku, které můžete využít také jako stojánek a na svém telefonu si prohlížet třeba rodinné fotografie. Nezakrývá žádné vstupy ani výstupy, můžete bez obav používat např. fotoaparát, má kapsičky na vnitřní straně pouzdra, do kterých si můžete uložit kreditní karty, vizitky apod. Kryty na mobil je možné si pořídit v různobarevném provedení. K dokonalé ochraně vašeho mobilu ještě dopo...ručujeme přidat https://www.f-mobil.cz/g/tvrzene-sklo.

Produkt je výrobek značky Mercury ,distribuovaný s EAN kódem 5901737918062.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Mercury, Komunikace Mercury, Telefony Mercury, Mobilní telefony – příslušenství Mercury, Pouzdra na mobily Mercury.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mercury Fancy Diary flipové pouzdro pro Xiaomi Mi 8, red blue a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mercury a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mercury najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mercury Fancy Diary flipové pouzdro pro Xiaomi Mi 8, red blue
Právě si prohlížíte...

249,- Kč