Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MERCURY Fancy Diary flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S7 černá - 33% sleva

-33%
MERCURY Fancy Diary flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S7  černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MERCURY Fancy Diary flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S7 černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným MERCURY Fancy Diary flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S7 černá .

Zlevněné zboží

Flipové pouzdro pro mobilní telefon Samsung Galaxy S7 (SM-G930F) vás zaujme svým povedeným designem a účinně ochrání váš mobil Samsung Galaxy S7 (SM-G930F) před poškozením. Flipový obal Mercury Fancy Diary na Samsung Galaxy S7 (SM-G930F) má praktické otevírání do boku, které můžete využít také jako stojánek a na svém telefonu si prohlížet třeba rodinné fotografie. Magnetická spona po straně krytu na mobil povyšuje toto pouzdro na špičkový, velmi kvalitní výrobek, který nezbytně potřebujete, neboť dokonale zajistí bezpečí vašeho mobilního telefo...nu. Když obal na mobil Samsung Galaxy S7 (SM-G930F) otevřete, jistě vás mile potěší kapsičky na vnitřní straně pouzdra, do kterých si můžete uložit kreditní karty, vizitky apod. Toto pouzdro bylo vyrobeno pouze pro křivky mobilního telefonu Samsung Galaxy S7 (SM-G930F). Nezakrývá žádné vstupy ani výstupy, můžete bez obav používat např. fotoaparát Kryty na mobil je možné si pořídit v různobarevném provedení. K dokonalé ochraně vašeho mobilu Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)...

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MERCURY Fancy Diary flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S7 černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

MERCURY Fancy Diary flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S7 černá
Právě si prohlížíte... - 33% sleva

199,- Kč