Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MERCURY Fancy Diary flipové pouzdro pro Samsung Galaxy J5 2017 navy/lime

MERCURY Fancy Diary flipové pouzdro pro Samsung Galaxy J5 2017 navy/lime

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MERCURY Fancy Diary flipové pouzdro pro Samsung Galaxy J5 2017 navy/lime z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným MERCURY Fancy Diary flipové pouzdro pro Samsung Galaxy J5 2017 navy/lime .

Detailní informace

Flipové pouzdro na mobilní telefon Samsung Galaxy J5 J530 2017 značky Fancy Diary je stylový doplněk pro váš telefon a spolehlivě ochrání mobil Samsung J5 2017 před poškozením. Kryty na mobil typu flip jsou správná volba pro ochranu telefonu Samsung Galaxy J5 2017. Elegantní flipový obal Fancy Diary Folio Samsung Galaxy J5 2017 s otevíráním do boku v modrém/ limetkovém barevném provedení s magnetickou sponou ochrání smartphone před prachem a nečistotou.

Produkt je výrobek značky Forcell ,distribuovaný s EAN kódem 5901737391100.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Forcell, Komunikace Forcell, Telefony Forcell, Mobilní telefony – příslušenství Forcell, Pouzdra na mobily Forcell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MERCURY Fancy Diary flipové pouzdro pro Samsung Galaxy J5 2017 navy/lime a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Forcell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Forcell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MERCURY Fancy Diary flipové pouzdro pro Samsung Galaxy J5 2017 navy/lime
Právě si prohlížíte...

249,- Kč