Mercury Fancy Diary flipové pouzdro pro Asus Zenfone2 ZE551 červeno-modré - 10% sleva

-10%
Mercury Fancy Diary flipové pouzdro pro Asus Zenfone2 ZE551 červeno-modré
179 199 1175
179,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


Mercury Fancy Diary flipové pouzdro pro Asus Zenfone2 ZE551 červeno-modré z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Mercury Fancy Diary flipové pouzdro pro Asus Zenfone2 ZE551 červeno-modré .

Zlevněné zboží

Elegantní látkové pouzdro na mobilní telefon Asus Zenfone2 ZE551 značky Mercury Fancy v červeno-modré barvě, kryt na mobil přesně padne na váš telefon. Kryt displeje má na straně malý magnet, který drží pouzdro zavřené a zabraňuje nechtěnému samovolnému otevírání pouzdra. Praktický výřez na sluchátko na přední straně krytu umožňuje bezpečné a příjemné telefonování se zavřeným pouzdrem po přijetí hovoru, takže vás "neplácá" nepříjemně po tváři. Přední část krytu chránící displej má na vnitřní straně malé výřezy, ve kterých můžete nosit například... klíč, peníze, nebo kreditní kartu. Pouzdro je typu kniha, otevírá se do strany, což je velmi praktické pro snadný a rychlý přístup k telefonu. Kryt Mercury Fancy chrání celý mobilní telefon před poškozením a poškrábáním. V kombinaci s předním odklopným krytem na displej, pouzdro book zajistí maximální ochranu Vašeho telefonu Asus Zenfone2 ZE551 proti poškrábání, pádům, prachu a špíně. Obal na mobilní telefon je velmi sofistikovaný a do detailu promyšlený produkt,...

Produkt je výrobek značky Mercury ,distribuovaný s EAN kódem 5901737283344.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Mercury, Komunikace Mercury, Telefony Mercury, Mobilní telefony – příslušenství Mercury, Pouzdra na mobily Mercury.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mercury Fancy Diary flipové pouzdro pro Asus Zenfone2 ZE551 červeno-modré a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mercury a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mercury najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mercury Fancy Diary flipové pouzdro pro Asus Zenfone2 ZE551 červeno-modré
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

179,- Kč