Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mercury Blue Moon flipové pouzdro SAMSUNG GALAXY GRAND i9082 černé

Mercury Blue Moon flipové pouzdro SAMSUNG GALAXY GRAND i9082 černé

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mercury Blue Moon flipové pouzdro SAMSUNG GALAXY GRAND i9082 černé z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Mercury Blue Moon flipové pouzdro SAMSUNG GALAXY GRAND i9082 černé .

Detailní informace

Flipové pouzdro pro mobilní telefon Samsung Galaxy Grand (i9082) Mercury Blue Moon je správná volba pro váš mobil Samsung Grand nezbytný doplněk telefonu. Flipový kryt na Samsung Galaxy Grand má praktické otevírání do boku, pouzdro můžete využít také jako stojánek na mobil. Elegantní obal efektivně ochrání váš mobil Samsung Galaxy Grand před znečištěním a mechanickým opotřebením. Povrch ochranného flipového krytu Mercury Blue Moon je z kvalitní umělé kůže v černé barvě. Pouzdro flip Mercury Blue Moon ze série Goospery dokonale ochrání mobilní t...elefon před škrábanci, nečistotami, poškozením apod. Obal na smartphone Samsung Galaxy Grand i9082 disponuje přihrádkami na vnitřní straně pouzdra, do kterých si můžete uložit kreditní karty, vizitky apod. Flipové pouzdro Mercury Blue Moon Case bylo vyrobeno přesně na míru mobilního telefonu Samsung Galaxy GRAND i9082. Nezakrývá žádné vstupy ani výstupy, můžete bez obav používat např. fotoaparát. Mobil je usazen v plastovém rámečku uvnitř krytu, který přesně pasuje na...

Produkt je výrobek značky Mercury ,distribuovaný s EAN kódem 8595217442313.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Mercury, Komunikace Mercury, Telefony Mercury, Mobilní telefony – příslušenství Mercury, Pouzdra na mobily Mercury.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mercury Blue Moon flipové pouzdro SAMSUNG GALAXY GRAND i9082 černé a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mercury a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mercury najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mercury Blue Moon flipové pouzdro SAMSUNG GALAXY GRAND i9082 černé
Právě si prohlížíte...

139,- Kč