Kryt ochranný 3mk Matt Case pro Apple iPhone 12/12 Pro, černá - 12% sleva

-12%
Kryt ochranný 3mk Matt Case pro Apple iPhone 12/12 Pro, černá
Kryt ochranný 3mk Matt Case pro Apple iPhone 12/12 Pro, černá
Kryt ochranný 3mk Matt Case pro Apple iPhone 12/12 Pro, černá
Kryt ochranný 3mk Matt Case pro Apple iPhone 12/12 Pro, černá
219 249 1424
219,- Kč

Původní cena: 249,- Kč


Hodnocení:


Kryt ochranný 3mk Matt Case pro Apple iPhone 12/12 Pro, černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Kryt ochranný 3mk Matt Case pro Apple iPhone 12/12 Pro, černá .

Zlevněné zboží

Ochranný gelový kryt značky 3mk Matt Case, je vyrobený z TPU materiálu a skvěle padne na Váš mobilní telefon Apple iPhone 12/12 Pro. Obal je černý, neprůsvitný a bez loga. Pouzdro má zvýšenou odolnost vůči poškrábání, změně barvy a zašpinění. Kryt prošel testování odolnosti proti pádu, takže bude perfektně chránit mobilní telefon proti poničení. Třída odolnosti Absorber125TM dokládá, že mobil chráněný pouzdrem Matt Case vydržel bez jakéhokoliv poškození 26 pádů z výšky 125 cm. A to je víc, než požaduje norma Military Grade. Struktura krytu Matt... Case je kompatibilní s indukčními nabíječkami, díky čemuž můžete mobil snadno nabíjet, aniž byste museli kryt sundávat. Pouzdro je velmi pružné, výborně přiléhá k Vašemu mobilu, a chrání ho tak před poškozením pískem a prachem. Kryt má také přesné výřezy na všechny nezbytné konektory v mobilu. Kryt Matt Case má zvýšený okraje kolem objektivů. Když mobil položíte, čočky se nebudou dotýkat přímo povrchu a budou velmi dobře chráněny proti poškození. Kryt Matt Case je bezpečný...

Produkt je výrobek značky 3mk ,distribuovaný s EAN kódem 5903108291095.

Procházet zboží z kategorie Elektronika 3mk, Komunikace 3mk, Telefony 3mk, Mobilní telefony – příslušenství 3mk, Pouzdra na mobily 3mk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kryt ochranný 3mk Matt Case pro Apple iPhone 12/12 Pro, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce 3mk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku 3mk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kryt ochranný 3mk Matt Case pro Apple iPhone 12/12 Pro, černá
Právě si prohlížíte... - 12% sleva

219,- Kč