Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Interphone Moto Cradle - Iphone 6 Plus/6S Plus/7 Plus/8 Plus

Interphone Moto Cradle - Iphone 6 Plus/6S Plus/7 Plus/8 Plus

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Interphone Moto Cradle - Iphone 6 Plus/6S Plus/7 Plus/8 Plus z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Interphone Moto Cradle - Iphone 6 Plus/6S Plus/7 Plus/8 Plus .

Detailní informace

Ultra tenký, prostorově úsporný design Speciální držák na motorku pro iPhone 7 Plus byl navržen tak, aby byla zajištěna maximální jednoduchost instalace smartphonu. Je extrémně kompaktní a ideální pro motocykly s řídítky s kompletním technologickým vybavením. Jeho ultra tenký design umožňuje rychlou instalaci na jakýkoliv motocykl, což zaručuje minimální rozměry a maximálně jednoduch&ea...cute; používání. Držák umožňuje instalaci iPhone 7 Plus na řidítka bez pouzdra, čímž se využívá certifikovaná vodotěsnost zařízení. Držák obsahuje montážní konzolu pro trubkové řidítka s průměrem od 16 do 30 mm a čtyř-rohový silikonový bezpečnostní systém pro úplné zabezpečení smartphonů. Je kompatibilní se všemi volitelnými konzolami CellularLine, které umožňují použití držáku na jakémkoliv vozidle se dvěma koly. Získejte maximum z vašeho smartphonu. Země původu: Čína

Produkt je výrobek značky Interphone ,distribuovaný s EAN kódem 8018080300806.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Interphone, Komunikace Interphone, Telefony Interphone, Mobilní telefony – příslušenství Interphone, Pouzdra na mobily Interphone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Interphone Moto Cradle - Iphone 6 Plus/6S Plus/7 Plus/8 Plus a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Interphone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Interphone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Interphone Moto Cradle - Iphone 6 Plus/6S Plus/7 Plus/8 Plus
Právě si prohlížíte...

720,- Kč