Horizontální pouzdro Fixed Sarif velikost 4XL, černá

Horizontální pouzdro Fixed Sarif velikost 4XL, černá
449 449 877
449,- Kč

Původní cena: 449,- Kč


Hodnocení:


Horizontální pouzdro Fixed Sarif velikost 4XL, černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Horizontální pouzdro Fixed Sarif velikost 4XL, černá .

Detailní informace

Horizontální pouzdro na pásek Fixed Sarif, velikost 4XL spolehlivě ochrání váš mobilní telefon. Kryty na mobilní telefony FIXED SARIF jsou z velmi kvalitní syntetické kůže v černé barvě. Luxusní obal na telefon českého výrobce Fixed je vyráběn ručně s využitím termoplastického tvarování, proto má pevný tvar. Dokonale zpracované pouzdro z impregnované umělé usně má voskovanou povrchovou úpravu a vypadá jako z pravé kůže. Vyjmutí mobilu z krytu usnadní uzavřený vytlačovací systém v jeho spodní části. Uzavírání krytu jistí dva páry kvalitních neod...ymových magnetů. Uvnitř pouzdra je přihrádka, kterou využijete na doklady, karty nebo bankovky. Univerzální stylové pouzdro Fixed SARIF ocení zejména muži, snadno se upevní pomocí odnímatelného clipu na opasek a dokonale ochrání váš telefon před poškrábáním a mechanickým poškozením.

Produkt je výrobek značky Fixed ,distribuovaný s EAN kódem 8591680046959.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Fixed, Komunikace Fixed, Telefony Fixed, Mobilní telefony – příslušenství Fixed, Pouzdra na mobily Fixed.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Horizontální pouzdro Fixed Sarif velikost 4XL, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fixed a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fixed najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Horizontální pouzdro Fixed Sarif velikost 4XL, černá
Právě si prohlížíte...

449,- Kč