Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Gelové pouzdro Cellularline Stardust pro Apple iPhone X/XS, motiv Aloha - 50% sleva

-50%
Gelové pouzdro Cellularline Stardust pro Apple iPhone X/XS, motiv Aloha

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Gelové pouzdro Cellularline Stardust pro Apple iPhone X/XS, motiv Aloha z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Gelové pouzdro Cellularline Stardust pro Apple iPhone X/XS, motiv Aloha .

Zlevněné zboží

Gelový kryt Cellularline z kolekce Stardust dodá vašemu telefonu Apple iPhone X/XS jedinečný a stylový vzhled a zároveň poskytne dostatek ochrany před nechtěnými pády a jiným poškozením. Průhledná zadní část krytu je vyplněna barevnými flitry, kuličkami nebo krystalky, které se při pohybu různě přesýpají a vytváří tak unikátní efekt, který zaujme na první pohled. Kryt tak vypadá pokaždé jinak, stačí s ním zatřást a sledovat, jak se mění před očima. Každý z motivů má svojí specifickou barevnou kombinaci, stačí si vybrat ten pravý pro vás. Kryt j...e vyroben přesně na míru danému telefonu, všechna ovládací tlačítka i konektory jsou pohodlně přístupné.

Produkt je výrobek značky Cellularline ,distribuovaný s EAN kódem 8018080320361.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Cellularline, Komunikace Cellularline, Telefony Cellularline, Mobilní telefony – příslušenství Cellularline, Pouzdra na mobily Cellularline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Gelové pouzdro Cellularline Stardust pro Apple iPhone X/XS, motiv Aloha a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cellularline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cellularline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gelové pouzdro Cellularline Stardust pro Apple iPhone X/XS, motiv Aloha
Právě si prohlížíte... - 50% sleva

199,- Kč