Flipové pouzdro Fancy Diary pro Huawei Y5p, černá - 72% sleva

-72%
Flipové pouzdro Fancy Diary pro Huawei Y5p, černá
Flipové pouzdro Fancy Diary pro Huawei Y5p, černá
Flipové pouzdro Fancy Diary pro Huawei Y5p, černá
Flipové pouzdro Fancy Diary pro Huawei Y5p, černá
69 249 318
69,- Kč

Původní cena: 249,- Kč


Hodnocení:


Flipové pouzdro Fancy Diary pro Huawei Y5p, černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Flipové pouzdro Fancy Diary pro Huawei Y5p, černá .

Zlevněné zboží

Flipové pouzdro značky Fancy Diary je stylový doplněk pro váš telefon a spolehlivě ochrání váš mobil před poškozením. Elegantní flipový obal je zajištěn sponou s magnetem a skvěle ochrání smartphone před prachem a nečistotou. Telefon je pevně usazen v silikonovém krytu, který chrání mobil i ze stran. Pouzdro umožňuje snadný a rychlý přístup k ovládacím prvkům. Flipový kryt lze použít i jako stojánek, vhodný pro sledování filmů, prohlížení fotografií a pohodlné psaní. Pouzdro má všechny potřebné výřezy a otvory pro ovládací prvky, konektory i ka...meru. Přední flipová část krytu chránící displej má na vnitřní straně 2 kapsy. Vlastnosti:

Produkt je výrobek značky Mercury ,distribuovaný s EAN kódem 5903396060571.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Mercury, Komunikace Mercury, Telefony Mercury, Mobilní telefony – příslušenství Mercury, Pouzdra na mobily Mercury.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Flipové pouzdro Fancy Diary pro Huawei Y5p, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mercury a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mercury najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Flipové pouzdro Fancy Diary pro Huawei Y5p, černá
Právě si prohlížíte... - 72% sleva

69,- Kč