Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Flipové pouzdro Dux Ducis Skin pro Xiaomi Redmi 8, tmavě šedá - 25% sleva

-25%
Flipové pouzdro Dux Ducis Skin pro Xiaomi Redmi 8, tmavě šedá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Flipové pouzdro Dux Ducis Skin pro Xiaomi Redmi 8, tmavě šedá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Flipové pouzdro Dux Ducis Skin pro Xiaomi Redmi 8, tmavě šedá .

Zlevněné zboží

Elegantní pouzdro Dux Ducis Skin pro Xiaomi Redmi 8 s magnetickým zavíráním, které je vyrobeno z vysoce kvalitní syntetické PU kůže se zesílenými švy,které zaručují vyšší odolnost. Knížkové pouzdro DUX DUCIS nabízí výbornou ochranu před náhodným vyklouznutím, poškrábáním a menším poškozením. Odklopná část na vnitřní straně obsahuje malou kapsičku pro kreditní kartu, doklady nebo peníze. Otvor je chytře zapuštěný do krytu, aby nedocházelo k otlačování na displej. Pouzdro lze rychle proměnit v praktický stojánek. Pro ještě lepší ochranu vašeho mo...bilního telefonu doporučujeme pořídit si u nás ochrannou fólii nebo tvrzené sklo. Vlastnosti: pouzdro typu kniha magnet je skrytý v zahnutém zavírání kapsa na peníze, kreditní kartu nebo doklady vyrobeno přesně na míru daného telefonu přístup ke všem ovládacím prvkům i konektorům díky výřezům kvalitní syntetické PU kůže ochrana proti mechanickému poškození telefonu i proti nečistotám kvalitní gelová vanička Barva: tmavě šedá Kompatibilní: Xiaomi Redmi...

Produkt je výrobek značky Dux Ducis ,distribuovaný s EAN kódem 6934913072257.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Dux Ducis, Komunikace Dux Ducis, Telefony Dux Ducis, Mobilní telefony – příslušenství Dux Ducis, Pouzdra na mobily Dux Ducis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Flipové pouzdro Dux Ducis Skin pro Xiaomi Redmi 8, tmavě šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dux Ducis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dux Ducis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Flipové pouzdro Dux Ducis Skin pro Xiaomi Redmi 8, tmavě šedá
Právě si prohlížíte... - 25% sleva

299,- Kč