Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

CELLY Air Ultra tenké flipové pouzdro Apple iPhone 7/8 Plus, stříbrná

CELLY Air Ultra tenké flipové pouzdro Apple iPhone 7/8 Plus, stříbrná

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


CELLY Air Ultra tenké flipové pouzdro Apple iPhone 7/8 Plus, stříbrná z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným CELLY Air Ultra tenké flipové pouzdro Apple iPhone 7/8 Plus, stříbrná .

Detailní informace

Flipová pouzdra na mobilní telefony Apple iPhone 7/8 Plus CELLY Air jsou ta správná volba pro ochranu telefonu. Kryty na mobil jsou nepostradatelným doplňkem telefonu Apple iPhone 7/8 Plus. Elegantní ultra tenký flipový obal značky Celly pro Apple iPhone 7/8 Plus ve stříbrné barvě perfektně ochrání váš smartphon před pádem, poškrábáním a poškozením. Pouzdro typu kniha s otevíráním do boku je vyrobeno přesně na míru telefonu, okamžitě po otevření umožňuje snadný a rychlý přístup k ovládácím prvkům a nezakrývá tlačitka ani konektory. Výřez na slu...chátko umožňuje příjemné telefonování i se zavřeným pouzdrem po přijetí hovoru. Telefon je pevně uchycen v průhledném lisovaném rámečku, vsazeném do zadní části obalu, který spolehlivě chrání mobil iPhone 7/8 Plus i ze stran. Kryt Celly Air je vyrobený ze skleněných textilních vláken, která jsou velmi pevná a lehká. Přední flipová část z PU kůže je zevnitř opatřena kapsičkami na karty nebo vizitky. Flipové pouzdro spolehlivě zamezí znečištění a poškrábání telefonu. Flipové...

Produkt je výrobek značky Celly ,distribuovaný s EAN kódem 8021735722458.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Celly, Komunikace Celly, Telefony Celly, Mobilní telefony – příslušenství Celly, Pouzdra na mobily Celly.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CELLY Air Ultra tenké flipové pouzdro Apple iPhone 7/8 Plus, stříbrná a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Celly a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Celly najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CELLY Air Ultra tenké flipové pouzdro Apple iPhone 7/8 Plus, stříbrná
Právě si prohlížíte...

399,- Kč