Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cellularline VOYAGER 2019 vodotěsné pouzdro, růžové - 31% sleva

-31%
Cellularline VOYAGER 2019 vodotěsné pouzdro, růžové
Cellularline VOYAGER 2019 vodotěsné pouzdro, růžové
Cellularline VOYAGER 2019 vodotěsné pouzdro, růžové
Cellularline VOYAGER 2019 vodotěsné pouzdro, růžové

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cellularline VOYAGER 2019 vodotěsné pouzdro, růžové z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Cellularline VOYAGER 2019 vodotěsné pouzdro, růžové .

Zlevněné zboží

Univerzální vodotěsné pouzdro Cellularline VOYAGER 2019 je ideální společník na koupaliště i dovolenou u moře a ochrání váš smartphone před všemi vodními nástrahami. Obal z kvalitního materiálu spolehlivě ochrání váš telefon před sluncem, pískem a vodou. Kryt je vhodný pro mobily s rozměry max. 80 x 155 mm. Průhledná přední část pouzdra je vyrobena z vysoce citlivého materiálu a umožní pohodlné ovládání dotykového displeje, včetně využití pokročilých funkcí jako je Force Touch, 3D Touch a Touch ID. Pro bezpečné držení v ruce při vodních radován...kách je pouzdro opatřeno elastickým poutkem na ruku v zadní části a šňůrkou na zápěstí. Vodotěsný kryt s certifikátem IPX8 umožňuje potápět se a fotografovat i pod vodou. S pouzdrem Cellularline Voyager si užijete letní dovolenou naplno a bez obav o váš smartphone.

Produkt je výrobek značky Cellularline ,distribuovaný s EAN kódem 8018080343629.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Cellularline, Komunikace Cellularline, Telefony Cellularline, Mobilní telefony – příslušenství Cellularline, Pouzdra na mobily Cellularline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Cellularline VOYAGER 2019 vodotěsné pouzdro, růžové a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cellularline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cellularline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cellularline VOYAGER 2019 vodotěsné pouzdro, růžové
Právě si prohlížíte... - 31% sleva

277,- Kč