Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cellularline Tetra Force Case Apple iPhone X, 2 stupně ochrany, fuchsiové

Cellularline Tetra Force Case Apple iPhone X, 2 stupně ochrany, fuchsiové

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cellularline Tetra Force Case Apple iPhone X, 2 stupně ochrany, fuchsiové z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Cellularline Tetra Force Case Apple iPhone X, 2 stupně ochrany, fuchsiové .

Detailní informace

Ultra ochranný zadní kryt Tetra Force Case od společností Cellularline pro mobilní telefon Apple iPhone X je naprosto spolehlivou ochranou a designovým přínosem pro Váš smartphone. Pouzdro Tetra Force Case disponuje druhým stupněm ochrany. Perfektní ochranu telefonu Apple iPhone X

Produkt je výrobek značky Cellularline ,distribuovaný s EAN kódem 8018080302022.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Cellularline, Komunikace Cellularline, Telefony Cellularline, Mobilní telefony – příslušenství Cellularline, Pouzdra na mobily Cellularline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Cellularline Tetra Force Case Apple iPhone X, 2 stupně ochrany, fuchsiové a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cellularline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cellularline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cellularline Tetra Force Case Apple iPhone X, 2 stupně ochrany, fuchsiové
Právě si prohlížíte...

649,- Kč