Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

CellularLine PATCH Yes Zadní kryt s vyšíváním na Samsung Galaxy J6 2018 - 67% sleva

-67%
CellularLine PATCH Yes Zadní kryt s vyšíváním na Samsung Galaxy J6 2018

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


CellularLine PATCH Yes Zadní kryt s vyšíváním na Samsung Galaxy J6 2018 z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným CellularLine PATCH Yes Zadní kryt s vyšíváním na Samsung Galaxy J6 2018 .

Zlevněné zboží

Zadní kryt Cellularline Patch ochrání váš mobilní telefon Samsung Galaxy J6 2018 a zároveň mu dodá stylový vzhled. Pouzdro s vyšívaným vzorem na zadní straně je navrženo přesně na míru danému modelu telefonu, ponechává volný přístup ke všem ovládacím tlačítkům, konektorům i fotoaparátu. Tvrzený plast s jemným povrchem se příjemně drží v ruce a zároveň je dostatečně odolný proti nárazům a pádům. Vyšívaný motiv na zadní straně krytu zaujme na první pohled a krásně doplní vzhled vašeho telefonu. Vlastnosti: zadní kryt na mobilní telefon pouzdro př...esně na míru telefonu originální vyšívaný motiv na zadní straně volný přístup ke konektorům a ovládacím prvkům spolehlivá ochrana před škrábanci i pády snadná instalace Materiál: plast Barva: černá s vyšívaným motivem Kompatibilní: Samsung Galaxy J6 2018 Pro dokonalejší ochranu displeje mobilního telefonu si u nás rovněž můžete vybrat tvrzené sklo.

Produkt je výrobek značky Cellularline ,distribuovaný s EAN kódem 8018080336645.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Cellularline, Komunikace Cellularline, Telefony Cellularline, Mobilní telefony – příslušenství Cellularline, Pouzdra na mobily Cellularline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CellularLine PATCH Yes Zadní kryt s vyšíváním na Samsung Galaxy J6 2018 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cellularline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cellularline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CellularLine PATCH Yes Zadní kryt s vyšíváním na Samsung Galaxy J6 2018
Právě si prohlížíte... - 67% sleva

99,- Kč