Cellularline Elite zadní kryt na Apple iPhone 12 Pro Max black - 85% sleva

-85%
Cellularline Elite zadní kryt na Apple iPhone 12 Pro Max black
Cellularline Elite zadní kryt na Apple iPhone 12 Pro Max black
Cellularline Elite zadní kryt na Apple iPhone 12 Pro Max black
Cellularline Elite zadní kryt na Apple iPhone 12 Pro Max black
69 454 1634
69,- Kč

Původní cena: 454,- Kč


Hodnocení:


Cellularline Elite zadní kryt na Apple iPhone 12 Pro Max black z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Cellularline Elite zadní kryt na Apple iPhone 12 Pro Max black .

Zlevněné zboží

Elegantní zadní kryt Cellularline Elite ochrání váš smartphone Apple iPhone 12 Pro Max (6.7) před nástrahami všedního dne. Originální doplněk nejen ochrání mobil před nárazy, pády i nečistotami, ale pouzdro navíc i skvěle vypadá. Vnější strana obalu je kryta odolnou umělou kůží, na vnitřní straně je výstelka z mikrovlákna, která telefon chrání. Kryt je navržen přesně na míru danému modelu telefonu, kopíruje jeho křivky a všechna ovládací tlačítka, konektory i fotoaparát. Krytky ovládacích tlačítek jsou vyrobeny z leštěného hliníku v barvě pouzd...ra a skvěle doplňují jeho vzhled. Vlastnosti: tvrzený zadní kryt elegantní pouzdro přesně na míru tenký a lehký obal na mobil spolehlivá ochrana před škrábanci i pády vnitřní výplň z mikrovlákna volný přístup ke všem ovládacím tlačítkům, konektorům i fotoaparátu boční krytky tlačítek telefonu z leštěného hliníku v barvě pouzdra snadná instalace Materiál: plast/syntetická kůže/mikrovlákno Barva: black / černá Kompatiblní: Apple iPhone 12 Pro Max 6.7 Pro...

Produkt je výrobek značky Cellularline ,distribuovaný s EAN kódem 8018080389016.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Cellularline, Komunikace Cellularline, Telefony Cellularline, Mobilní telefony – příslušenství Cellularline, Pouzdra na mobily Cellularline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Cellularline Elite zadní kryt na Apple iPhone 12 Pro Max black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cellularline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cellularline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cellularline Elite zadní kryt na Apple iPhone 12 Pro Max black
Právě si prohlížíte... - 85% sleva

69,- Kč