Bugatti Geneva Flip Pouzdro Black pro Samsung G900 Galaxy S5 - 63% sleva

-63%
Bugatti Geneva Flip Pouzdro Black pro Samsung G900 Galaxy S5
149 399 979
149,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Bugatti Geneva Flip Pouzdro Black pro Samsung G900 Galaxy S5 z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Bugatti Geneva Flip Pouzdro Black pro Samsung G900 Galaxy S5 .

Zlevněné zboží

Kožené pouzdro Bugatti Ultra Thin pro Váš mobilní telefon Samsung G900 Galaxy S5. Kožené pouzdro pro ochrannu Vašeho Samsung G900 Galaxy S5. Toto stylové pouzdro Bugatti thin flip je stavěné jako klasické flipové pouzdro a otevírá se dolu. Toto značkové Bugatti pouzdro spolehlivě ochrání Váš mobilní přístroj před poškozením a poškrábáním. Pro dokonalou ochranu doporučujeme přiobjednat ještě fólii na displej, aby jste ho ubránili před poškrábáním, když bude Vaše flipové pouzdro otavřené. Toto pouzdro má černou barvu.

Produkt je výrobek značky Bugatti ,distribuovaný s EAN kódem 4042632084610.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Bugatti, Komunikace Bugatti, Telefony Bugatti, Mobilní telefony – příslušenství Bugatti, Pouzdra na mobily Bugatti.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bugatti Geneva Flip Pouzdro Black pro Samsung G900 Galaxy S5 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bugatti a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bugatti najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bugatti Geneva Flip Pouzdro Black pro Samsung G900 Galaxy S5
Právě si prohlížíte... - 63% sleva

149,- Kč