Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BR The Standard Booklet flipové pouzdro Apple iPhone 11 Pro Max černé

BR The Standard Booklet flipové pouzdro Apple iPhone 11 Pro Max černé

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BR The Standard Booklet flipové pouzdro Apple iPhone 11 Pro Max černé z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným BR The Standard Booklet flipové pouzdro Apple iPhone 11 Pro Max černé .

Detailní informace

Flipové pouzdro Black Rock Standard Booklet je výjimečný doplněk pro mobilní telefon Apple iPhone 11 Pro Max. Kryt na mobil spolehlivě ochrání váš telefon před poškozením, poškrábáním a prachem. Stylové pouzdro v originálním designu se zavírá magnetem. Na flipové straně uvnitř pouzdra jsou zásuvky na platební kartu nebo ID kartu. Pro pohodlné sledování videa, prohlížení snímků a komfortní psaní můžete využít funkci stojánku. Elegantní pouzdro Black Rock bude jedinečný doplněk pro váš telefon. Vlastnosti:

Produkt je výrobek značky Blackberry ,distribuovaný s EAN kódem 4260557045695.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Blackberry, Komunikace Blackberry, Telefony Blackberry, Mobilní telefony – příslušenství Blackberry, Pouzdra na mobily Blackberry.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BR The Standard Booklet flipové pouzdro Apple iPhone 11 Pro Max černé a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Blackberry a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Blackberry najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BR The Standard Booklet flipové pouzdro Apple iPhone 11 Pro Max černé
Právě si prohlížíte...

499,- Kč