Baseus Wing silikonový kryt Apple iPhone 12 Mini transparent black - 38% sleva

-38%
Baseus Wing silikonový kryt Apple iPhone 12 Mini transparent black
49 79 834
49,- Kč

Původní cena: 79,- Kč


Hodnocení:


Baseus Wing silikonový kryt Apple iPhone 12 Mini transparent black z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Baseus Wing silikonový kryt Apple iPhone 12 Mini transparent black .

Zlevněné zboží

Baseus Wing silikonové pouzdro je elegantní doplněk pro mobilní telefon Apple iPhone 12 Mini (5.4) a zároveň ochrání před poškrábáním a poškozením. Elastický zadní kryt 0,45 mm je vyroben z TPU materiálu značky Bayer a má skvělé ochranné vlastnosti. Tenký a lehký obal je navržen přesně na míru danému modelu telefonu, všechny výřezy perfektně sedí a minimální tloušťka téměř nezvětšuje rozměry telefonu. Pružné gelové pouzdro zlepšuje úchop telefonu v ruce a přitom nijak nenaruší originální vzhled telefonu. Zvýšené okraje v zadní části pouzdra v o...blasti kamery lépe chrání optiku. Vlastnosti: zadní kryt na mobil elegantní flexibilní pouzdro ochrana před škrábanci i pády přístup ke všem ovládacím prvkům tloušťka krytu: 0,45 mm Materiál: silikon/TPU Barva: transparent black / transparentní černá

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Baseus Wing silikonový kryt Apple iPhone 12 Mini transparent black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Baseus Wing silikonový kryt Apple iPhone 12 Mini transparent black
Právě si prohlížíte... - 38% sleva

49,- Kč