Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

RockBag RB20509B DeLuxe Pouzdro pro akustickou kytaru Černá

RockBag RB20509B DeLuxe Pouzdro pro akustickou kytaru Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


RockBag RB20509B DeLuxe Pouzdro pro akustickou kytaru Černá z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, pouzdra a obaly na kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným RockBag RB20509B DeLuxe Pouzdro pro akustickou kytaru Černá .

Detailní informace

Ochranné pouzdro na akustickou kytaru ve tvaru Western / Dreadnought, nebo Jumbo, vhodné i pro 12-strunový model, série: DeLuxe, 20 mm silná vrstva molitanového polstrování zaručuje odpovídající úroveň ochrany nástroje před mechanickým poškozením. Pouzdra série DeLuxe jsou vybaveny dvěma rukojeťmi, třemi postranními kapsami, masivními dvojitými zipy, dvěma polstrovanými pásy na ramena a vnějším polstrováním v zádové oblasti pro pohodlné nošení a odvětrávání potu. Barva: Černá Tloušťka polstrování: 20 mm Typ: Jumbo Typ: Dreadnought Typ: Western ...Typ: Přenosné pouzdro Rukojeť: Ano Popruh: Ano Popruh: Popruhy na záda Varianta: Deluxe Zip: Ano Barva podle výrobce: Černá Země původu: Čína

Produkt je výrobek značky Rockbag ,distribuovaný s EAN kódem 4033685010565.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Rockbag, Hobby, hudba a výtvarné umění Rockbag, Hudební nástroje – příslušenství Rockbag, Smyčcové nástroje – příslušenství Rockbag, Kytary – příslušenství Rockbag, Pouzdra a obaly na kytary Rockbag.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

RockBag RC 10641 BCT/SB Kufr pro mandolínu

Velikost Mandolin / Heavy Duty Nylon / Rockbag
2 229,- Kč
Detail
1 990,- Kč
1 915,- Kč
Detail
2 495,- Kč
Detail
2 332,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

RockBag RB20509B DeLuxe Pouzdro pro akustickou kytaru Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, pouzdra a obaly na kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rockbag a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rockbag najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

RockBag RB20509B DeLuxe Pouzdro pro akustickou kytaru Černá
Právě si prohlížíte...

1290,- Kč