Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

4 599,- Kč
4 523,- Kč
Detail
9 833,- Kč
9 349,- Kč
Detail

Boss BCB-30X

Velikost Small / Black / Boss
1 250,- Kč
Detail

Boss BCB-90X

Velikost Midsize / Black / Boss
4 486,- Kč
Detail

D'Addario Backline Gear Transport Pack

Velikost Standard / Black / Polyester / D'addario
5 190,- Kč
Detail
4 009,- Kč
Detail

Ortega OUB-CC-GRJ Obal pro ukulele Green Jeans

Velikost Concert / Green / Cotton Canvas / Ortega
739,- Kč
Detail

RockBag RB20500B Deluxe Line Pouzdro pro elektrickou kytaru Černá

RockBag RB20500B Deluxe Line Pouzdro pro elektrickou kytaru Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


RockBag RB20500B Deluxe Line Pouzdro pro elektrickou kytaru Černá z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, pouzdra a obaly na kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným RockBag RB20500B Deluxe Line Pouzdro pro elektrickou kytaru Černá .

Detailní informace

Odolné měkké pouzdro ze série Deluxe Line pro elektrickou kytaru Steinberger bez hlavy, které je vyrobeno s použitím pevného, ​​voděodolného povrchového materiálu RokTex s aplikacemi z umělé kůže, 20mm hrubého polstrování a mimořádně pevné, černé nylonové podšívky. Je vybaven bezpečnostními systémy pro maximální ochranu nástroje a krku, jakož i extra ochrannou výztuží spodního knoflíku pro upevnění kytarového pásu a robustní RokTexovou ochranou pro ladící mechaniku a můstek. Pouzdro má ergonomicky tvarovanou a vyztuženou zadní stranu; 8mm širok...ý obousměrný zip s nylonovým tahačem a natištěným logem RockBag; jeden 50mm široký, vyztužený popruh jako na batohu; jeden odnímatelný ramenní popruh s kovovým karabinovým háčkem a dvě polstrované rukojeti. Nabízí také jednu velkú vnější kapsu se zipem vhodnou pro stojan Worwei s integrovanou vnější kapsou, extra kapsu na zip na přední straně krku a průhlednú kapsu na vizitky. Mezi další vybavení patří PVC-lemování a PVC-zesílené dno s kovovými nohami a kovový hák pro zavěšení pouzdra. Černé barevné provedení. Barva: Černá Tloušťka polstrování: 25 mm Typ: Přenosné pouzdro Rukojeť: Ano Materiál: RokTex Popruh: Ano Popruh: Popruhy na záda Typ: Steinberger Varianta: Deluxe Varianta: Steinberger Nepromokavé: Ano Zip: Ano Barva podle výrobce: Černá Typ: Headless Guitar Délka interiéru (mm): 870.0 Vnitřní šířka (mm): 305.0 Vnitřní hloubka (mm): 35.0 Preferovaná ruka: Pravá ruka Preferovaná ruka: Levá ruka Hmotnost: 0,9 kg Země původu: USA

Produkt je výrobek značky Rockbag ,distribuovaný s EAN kódem 4033685010442.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Rockbag, Hobby, hudba a výtvarné umění Rockbag, Hudební nástroje – příslušenství Rockbag, Smyčcové nástroje – příslušenství Rockbag, Kytary – příslušenství Rockbag, Pouzdra a obaly na kytary Rockbag.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Materiál: RokTex
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

RockBag RC 10641 BCT/SB Kufr pro mandolínu

Velikost Mandolin / Heavy Duty Nylon / Rockbag
2 229,- Kč
Detail
1 990,- Kč
1 915,- Kč
Detail
2 325,- Kč
2 150,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

RockBag RB20500B Deluxe Line Pouzdro pro elektrickou kytaru Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, pouzdra a obaly na kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rockbag a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rockbag najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

RockBag RB20500B Deluxe Line Pouzdro pro elektrickou kytaru Černá
Právě si prohlížíte...

710,- Kč