Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Marshall COVR-00129 Obal pro kytarový aparát Černá

Marshall COVR-00129 Obal pro kytarový aparát Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Marshall COVR-00129 Obal pro kytarový aparát Černá z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, pouzdra a obaly na kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Marshall COVR-00129 Obal pro kytarový aparát Černá .

Detailní informace

Ochranný povlak pro kombo Marshall Mini Silver Jubilee 2525C. Povlak chrání kombo před nepříznivým vlivům počasí a poskytuje základní ochranu proti mechanickému poškození. Barevné provedení: Black. Nepromokavé : Ano Typ : Obal Barva podle výrobce : Černá Barva : Černá

Produkt je výrobek značky Marshall ,distribuovaný s EAN kódem 5030463435649.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Marshall, Hobby, hudba a výtvarné umění Marshall, Hudební nástroje – příslušenství Marshall, Smyčcové nástroje – příslušenství Marshall, Kytary – příslušenství Marshall, Pouzdra a obaly na kytary Marshall.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 796,- Kč
Detail
4 599,- Kč
4 523,- Kč
Detail

Ibanez IUBT541-BK Obal pro ukulele Black

Velikost Tenor / Black / Polyester / Ibanez
664,- Kč
Detail
15 690,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Marshall COVR-00129 Obal pro kytarový aparát Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, pouzdra a obaly na kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Marshall a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Marshall najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Marshall COVR-00129 Obal pro kytarový aparát Černá
Právě si prohlížíte...

1190,- Kč