Gator GL-BANJO-XL Obal pro banjo

Gator GL-BANJO-XL Obal pro banjo
2 292 2 090 267
2 292,- Kč

Původní cena: 2 090,- Kč


Hodnocení:


Gator GL-BANJO-XL Obal pro banjo z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, pouzdra a obaly na kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Gator GL-BANJO-XL Obal pro banjo .

Detailní informace

S pouzdrem Gator Lightweight GL Series pro banjo si užijete přenosnost koncertní tašky s robustní ochranou tvrdého pouzdra. Polotuhý rám je pokryt pevným nylonem, odolným vůči vlhkosti, který poskytuje bezkonkurenční životnost. Uvnitř plyšová podšívka a EPS pěna padnou vašemu banju jako ulité a ochrání jej před nárazy a poškrábáním. Série Gator GL poskytuje množství &uacut...e;ložných prostorů a kapsy na zip, díky kterým budou vaše struny, trsátka a doplňky vždy po ruce. Polstrovaná nylonová rukojeť a odnímatelný ramenní popruh vám usnadní přenos na cestách. Kamkoliv půjdete, Gator GL-BANJO XL vás tam bezpečně dostane. Vnitřní hloubka (mm) : 120.0 Popruh : Ano Zip : Ano Velikost : Bendžo Nepromokavé : Ano Vnitřní šířka (mm) : 355.0 Typ : Bendžo Země původu : Čína Typ : Přenosné pouzdro Barva : Černá Přihrádky : 1 Materiál : Nylon Délka interiéru (mm) : 1041.0 Rukojeť : Ano

Produkt je výrobek značky Gator ,distribuovaný s EAN kódem 0716408504513.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Gator, Hobby, hudba a výtvarné umění Gator, Hudební nástroje – příslušenství Gator, Smyčcové nástroje – příslušenství Gator, Kytary – příslušenství Gator, Pouzdra a obaly na kytary Gator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: Banjo
  • Barva: Black
  • Materiál: Nylon
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 855,- Kč
2 748,- Kč
Detail

Ortega OUCSTD-TE Kufr pro ukulele

Velikost Tenor / Black / Chrome / Ortega
1 760,- Kč
1 592,- Kč
Detail
2 990,- Kč
2 676,- Kč
Detail
3 490,- Kč
3 091,- Kč
Detail
2 222,- Kč
1 832,- Kč
Detail
3 899,- Kč
3 139,- Kč
Detail
352,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Gator GL-BANJO-XL Obal pro banjo a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, pouzdra a obaly na kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gator GL-BANJO-XL Obal pro banjo
Právě si prohlížíte...

2292,- Kč