Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fender FEMS-610 Mini Strat Pouzdro pro elektrickou kytaru Černá

Fender FEMS-610 Mini Strat Pouzdro pro elektrickou kytaru Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fender FEMS-610 Mini Strat Pouzdro pro elektrickou kytaru Černá z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, pouzdra a obaly na kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fender FEMS-610 Mini Strat Pouzdro pro elektrickou kytaru Černá .

Detailní informace

Měkké pouzdro ze série F610 pro elektrickou kytaru typu Mini Strat nebo jiný miniaturní model, které nabízí stylový design s ikonickým asymetrickým tvarem a zajišťuje bezpečnou přepravu nástroje, a to díky 10mm hrubému polstrování s jemnou vnitřní výstelkou z mikrovlákna a odolnou vnější vrstvou vyrobenou z polyesteru v kvalitě 600 Denier. Je vybaveno reverzním, voděodolným zipem se speciálním ergonomickým úchytem, pohodlnou dvoudílnou rukojetí a zapuštěnou rukojetí pro rychlé uchopení, a ergonomickými popruhy jako na batohu, s propustnou síťov...inou a snadno nastavitelnou délkou pro snadnou a komfortní přepravu. K dispozici je také přední úložná kapsa s přihrádkou na vizitky, kapsa na náhradní struny a připevnil váček na nářadí, stejně jako identifikační štítek. Černé barevné provedení. Barva: Černá Tloušťka polstrování: 10 mm Přihrádky: 2 Velikost: 3/4 Typ: Přenosné pouzdro Rukojeť: Ano Popruh: Ano Popruh: Popruhy na záda Nepromokavé: Ano Zip: Ano Barva podle výrobce: Černá Země původu: USA Materiál: 600 Denier Polyester Délka (mm): 950.0 Šířka (mm): 320.0 Hloubka (mm): 100.0 Délka interiéru (mm): 920.0 Vnitřní šířka (mm): 300.0 Vnitřní hloubka (mm): 60.0

Produkt je výrobek značky Fender ,distribuovaný s EAN kódem 0885978984763.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Fender, Hobby, hudba a výtvarné umění Fender, Hudební nástroje – příslušenství Fender, Smyčcové nástroje – příslušenství Fender, Kytary – příslušenství Fender, Pouzdra a obaly na kytary Fender.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 3/4
  • Barva: Black
  • Materiál: 600 Denier Polyester
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Fender FU610 Concert Obal pro ukulele Černá

Velikost Concert / Black / Polyester Nylon / Fender
659,- Kč
Detail
4 009,- Kč
Detail
3 796,- Kč
Detail

Pasadena TUB10SF Obal pro ukulele Šedá

Velikost Tenor / Grey / Nylon / Pasadena
465,- Kč
Detail
1 559,- Kč
1 533,- Kč
Detail
1 319,- Kč
1 292,- Kč
Detail
1 019,- Kč
992,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fender FEMS-610 Mini Strat Pouzdro pro elektrickou kytaru Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, pouzdra a obaly na kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fender a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fender najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fender FEMS-610 Mini Strat Pouzdro pro elektrickou kytaru Černá
Právě si prohlížíte...

840,- Kč