Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Charvel Bass Hardshell Pouzdro pro baskytaru

Charvel Bass Hardshell Pouzdro pro baskytaru

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Charvel Bass Hardshell Pouzdro pro baskytaru z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, pouzdra a obaly na kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Charvel Bass Hardshell Pouzdro pro baskytaru .

Detailní informace

Chraňte svou kytaru s tímto pouzdrem Charvel Bass Hardshell Gig Bag. Je vybaveno vnitřním úložným prostorem, vnějsím kapsou, nylonovou boční rukojetí, popruhy na záda a logem Charvel na věku. Lehký design z něj dělá vynikající alternativu k jiným pevným pouzdrům. Typ: Přenosné pouzdro Barva: Černá Tloušťka polstrování: Ano Materiál: Nylon Materiál: Pěna Rukojeť: Ano Popruh: Ne Zip: Ano Zámek: Ne Počet koleček: Ne Země původu: Čína Délka (mm): 1300....0 Šířka (mm): 149.0 Hloubka (mm): 432.0

Produkt je výrobek značky Charvel ,distribuovaný s EAN kódem 0885978744008.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Charvel, Hobby, hudba a výtvarné umění Charvel, Hudební nástroje – příslušenství Charvel, Smyčcové nástroje – příslušenství Charvel, Kytary – příslušenství Charvel, Pouzdra a obaly na kytary Charvel.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Materiál: Nylon/Foam
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 503,- Kč
Detail

Ortega ONB44 Pouzdro pro klasickou kytaru Černá-Hnědá

Velikost 4/4 / Brown Black / Heavy Duty Nylon / Ortega
1 280,- Kč
Detail
817,- Kč
Detail
9 833,- Kč
9 349,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Charvel Bass Hardshell Pouzdro pro baskytaru a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, pouzdra a obaly na kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Charvel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Charvel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Charvel Bass Hardshell Pouzdro pro baskytaru
Právě si prohlížíte...

1690,- Kč