Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

1 799,- Kč
1 619,- Kč
Detail

Moderní box spring postel Ariel 180x200, žlutá

Moderní box spring postel Ariel 180x200, žlutá
Moderní box spring postel Ariel 180x200, žlutá
Moderní box spring postel Ariel 180x200, žlutá
Moderní box spring postel Ariel 180x200, žlutá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Moderní box spring postel Ariel 180x200, žlutá z kategorie nábytek, sady nábytku, sady nábytku do ložnice, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nábytek Helcel a budete spokojení s dodaným Moderní box spring postel Ariel 180x200, žlutá .

Detailní informace

 
Moderní box spring postel Ariel  Akční cena platí pro potah na hlavní fotografii (látka Magic Velvet) - sametová látka, jemná na dotek a mírně lesklá. Má vlastnosti Cleanaboo, které zabraňují pronikání tekutin do struktury nábytku, a má certifikát Petproof - materiál je šetrný ke zvířatům a odolný vůči poškození. Postel je dodávána včetně středně tvrdých pružinových matrací + topperu  Součástí je 2x úl. prostor přístupný z boku postele  Polštářky a deka jsou pouze dekorativní, nejsou součástí  Celková nosnost je 250kg
 
Postele... typu boxspring jsou vhodně skládané z různých vrstev materiálů a systémů, které vytváří perfektní místo pro spánek a odpočinek. Výška horní matrace zajišťuje pohodlné zvednutí i dosednutí.  
Předností boxsprings postelí je konstrukční provedení postele, které se skládá z několika částí. Nejdůležitější částí je spodní box postele, který tvoří dřevěný box (úložný prostor), na něm uložená pružinová matrace typu Bonell a na ní pěnový topper. Výsledkem tohoto složení je neobyčejně vysoká zdvihová výška celkové postele. Tato zdvihová výška nám zaručuje dokonalé okopírování fyziologického tvaru těla, kvalitní relaxaci při odpočinku a spánku.
ROZMĚRY:  182x208x115cm  Ložná plocha: 180x200cm Výška ložné plochy: 60cm    MANŽELSKÉ DVOJLŮŽKO ARIEL  Nejlepším začátkem dne je kvalitní spánek v noci. Tato postel vám poskytne takové pohodlí a kvalitu, že budete vstávat s úsměvem každý den. Toto je elegantní manželská postel s vysokým čelem pro pohodlné sezení. Kvalitní provedení manželské postele zajistí příjemné spaní i dlouhou životnost. Postel je dodávána s roštem a matracemi.  Využijte akční ceny a udělejte si radost krásnou a pohodlnou postelí ve vysoké kvalitě.  

Produkt je výrobek značky Mjn.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Mjn, Sady nábytku Mjn, Sady nábytku do ložnice Mjn.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 140 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 299,- Kč
2 969,- Kč
Detail

Valnatura NOČNÍ STOLEK, divoký dub, barvy dubu, 60/45/38 cm

Velikost 60/45/38 / Barvy dubu / Divoký dub / Valnatura
9 499,- Kč
7 599,- Kč
Detail
7 490,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Moderní box spring postel Ariel 180x200, žlutá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, sady nábytku sleva, sady nábytku do ložnice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mjn a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mjn najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Moderní box spring postel Ariel 180x200, žlutá
Právě si prohlížíte...

19699,- Kč