Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Páska do štítkovače Brother ProTape TZE-S621 vysoce přilnavá žlutá/černá 9mm 8m

Páska do štítkovače Brother ProTape TZE-S621 vysoce přilnavá žlutá/černá 9mm 8m

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Páska do štítkovače Brother ProTape TZE-S621 vysoce přilnavá žlutá/černá 9mm 8m z kategorie kancelářské potřeby, kancelářské nástroje, psací potřeby, popisovače a zvýrazňovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Páska do štítkovače Brother ProTape TZE-S621 vysoce přilnavá žlutá/černá 9mm 8m .

Detailní informace

TZE-S631 - originální kazeta Brother - laminovaná páska "silně přilnavá", žlutá / černý tisk, šířka 12 mm, délka 8 m z řady PRO Tape (design černo-modrého balení):  U této profesionální pásky TZE-S631 došlo ke změně designu balení z modro-bílého na černo-modré.  Označení kazety, kvalita,... se nemění. Výsledné štítky mají NOVĚ vylepšené lepivé vlastnosti.  Byly vyvinuty s důrazem na trvanlivost v extrémních podmínkách(aby odolávaly extrémním teplotám, slunečnímu záření, vodě, chemikáliím, oděru,....).  Díky silnému lepidlu se štítky vyznačují e...xtrémní přilnavostí a jsou ideální pro použití na zrnitých površích, jako jsou kovové skříně, strukturované plasty a další předměty bez hladkých povrchů. Drží třikrát větší silou (i na texturovaném povrchu) než standardní páska.

Produkt je výrobek značky Brother ,distribuovaný s EAN kódem 4977766693356.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Brother, Kancelářské nástroje Brother, Psací potřeby Brother, Popisovače a zvýrazňovače Brother.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 49 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Páska do štítkovače Brother ProTape TZE-S621 vysoce přilnavá žlutá/černá 9mm 8m a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, kancelářské nástroje sleva, psací potřeby sleva, popisovače a zvýrazňovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Brother a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Brother najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Páska do štítkovače Brother ProTape TZE-S621 vysoce přilnavá žlutá/černá 9mm 8m
Právě si prohlížíte...

404,- Kč