Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pohybové čidlo B.E.G. LUXOMAT bílá PD3N-1C-FC

Pohybové čidlo B.E.G. LUXOMAT bílá PD3N-1C-FC
Pohybové čidlo B.E.G. LUXOMAT bílá PD3N-1C-FC
Pohybové čidlo B.E.G. LUXOMAT bílá PD3N-1C-FC
Pohybové čidlo B.E.G. LUXOMAT bílá PD3N-1C-FC

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pohybové čidlo B.E.G. LUXOMAT bílá PD3N-1C-FC z kategorie dům a zahrada, zabezpečení firem a domácností, pohybová čidla, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Pohybové čidlo B.E.G. LUXOMAT bílá PD3N-1C-FC .

Detailní informace

Pohybové čidlo na dálkové ovládání Luxomat PD3N-1C-FC je elegantní a kvalitní detektor německé firmy B.E.G. Je určen k montáži do podhledu, takže je nenápadné a nenaruší váš interiér. Vyniká úhlem snímání 360° a speciálním optickým systémem, který rozezná i ty nejmenší pohyby. Kvůli nižšímu krytí je určen do vnitřních prostor, jako jsou umývárny či schodiště. Detektor pohybu PD3N-1C-FC na dálkové ovládání je pasivní infračervené čidlo s doporučenou montážní výškou 2,5 metru. Čas zapnutí můžete nastavit v rozmezí 30 sekund – 30 minut a světelnou... intenzitu pro sepnutí 10 – 2000 lx. Stupeň krytí je IP23. Detekční rozsah bílého čidla je 360° kruhově. Vybírejte z širokého sortimentu pohybových čidel na našem e-shopu včetně stropních senzorů. Kromě detektorů pohybu nabízíme také prezenční čidla, reagující na přítomnost osob i bez pohybu, a soumraková čidla. Ven či do míst s vysokou prašnosti kupujte čidla s vysokým krytím IP. Usnadnit práci vám mohou svítidla s integrovaným čidlem pohybu. Hodit se vám mohou také požární hlásiče, detektory CO či domovní telefony. O firmě B.E.G. Rodinná firma B.E.G. byla založena v roce 1975 v Německu a zabývá se výrobou nouzových svítidel, pohybových detektorů a automatických svítidel. Podívejte se na pohybová čidla řady Luxomat na našem e-shopu.

Produkt je výrobek značky B.e.g. ,distribuovaný s EAN kódem 4007529921966.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada B.e.g., Zabezpečení firem a domácností B.e.g., Pohybová čidla B.e.g..

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 178 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pohybové čidlo B.E.G. LUXOMAT bílá PD3N-1C-FC a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, zabezpečení firem a domácností sleva, pohybová čidla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce B.e.g. a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku B.e.g. najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pohybové čidlo B.E.G. LUXOMAT bílá PD3N-1C-FC
Právě si prohlížíte...

1393,- Kč