Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Trust GXT107 Izza 23214 Bezdrátový

Trust GXT107 Izza 23214 Bezdrátový

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Trust GXT107 Izza 23214 Bezdrátový z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, vstupní zařízení, myši a trackbally, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Trust GXT107 Izza 23214 Bezdrátový .

Detailní informace

Bezdrátová herní myš s obouručním tvarem, 6 citlivými tlačítky a podsvíceným tělem. Pro nastavení tlačítek není zapotřebí žádný software, takže je můžete přímo použít na své herní aktivity. Přímo přepněte výběr rychlosti z 800 DPI na 2 000 DPI. Vrchní část je nejen pogumovaná pro pevné uchopení, ale barva světla vám také napoví, jaký v&ya...cute;běr úrovně DPI máte. Nabízí 10 m bezdrátového dosahu bez obtěžování s kabely. Jednoduše zapojte USB mikro přijímač a můžete začít hrát. Přijímač je možné uložit do myši. Adaptér součástí: Ne Bluetooth: Ne Bezdrátové ovládání: Ano Preferovaná ruka: Uni Počet tlačítek: 6 Provoz na baterie: Ano Typ baterie: AA Výška (cm): 13.1 Šířka (cm): 7.2 Hloubka (cm): 4.2 Napájení: Žádné, Pouze bateriový provoz Balení obsahuje: USB Receiver Země původu: Čína Varianta: Bezdrátový

Produkt je výrobek značky Trust ,distribuovaný s EAN kódem 8713439232141.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Trust, Elektronika – příslušenství Trust, Počítačové komponenty Trust, Vstupní zařízení Trust, Myši a trackbally Trust.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Trust GXT107 Izza 23214 Bezdrátový a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, vstupní zařízení sleva, myši a trackbally sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Trust a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Trust najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Trust GXT107 Izza 23214 Bezdrátový
Právě si prohlížíte...

599,- Kč