Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Canyon CND-SGM11W White

Canyon CND-SGM11W White

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Canyon CND-SGM11W White z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, vstupní zařízení, myši a trackbally, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Canyon CND-SGM11W White .

Detailní informace

Snížení hmotnosti kabelu umožňuje rychlejší odezvu ve hře. Kromě toho lehčí celková váha modulu gadgetu způsobuje, že dynamické a zdlouhavé hraní her je méně náročné na svaly ruky. Feritová kulička potlačuje všechen elektrický šum a pomáhá dosáhnout maximální přesnost a konstantní signál. Důležitost funkcí nožiček je stejně vysoká pro kvalitu herního zá...;žitku jako kvalita kolečkových bruslí pro dobrý trénink. V tomto modelu použili polyethylen s ultravysokou molekulovou hmotností (UPE), aby zajistily dokonalý vysokorychlostní pohyb myši po povrchu. Můžete upravit makra a příkazy tlačítek pro jakýkoliv herní styl nebo postavu. Adaptabilita myši vám umožní dosáhnout nejlepších výsledků ve hře vyladěním nastavení podle specifik vaší herní postavy!Poutavá perforace je navržena tak, aby snižovala tělesnou hmotnost myši, a tím snižovala namáhání svalů ruky. Perforace navíc umožňuje ventilaci, aby se snížilo pocení pokožky co dělá myš pohodlnější během dlouhých herních setkání. Lehké perforované pouzdro vám pomůže udržet vysokou reakční rychlost po dlouhou dobu. Barva: Bílá Bezdrátové ovládání: Ne Adaptér součástí: Ne Bluetooth: Ne Provoz na baterie: Ne Preferovaná ruka: Uni Počet tlačítek: 7 Napájení: USB Země původu: Čína Délka kabelu: 1,6 m Balení obsahuje: Manuál Barva podle výrobce: White

Produkt je výrobek značky Canyon ,distribuovaný s EAN kódem 5291485007454.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Canyon, Elektronika – příslušenství Canyon, Počítačové komponenty Canyon, Vstupní zařízení Canyon, Myši a trackbally Canyon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Canyon CND-SGM11W White a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, vstupní zařízení sleva, myši a trackbally sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Canyon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Canyon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Canyon CND-SGM11W White
Právě si prohlížíte...

540,- Kč