Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Delia Cosmetics Brightening Magic Skin Defined rozjasňující korektor odstín 05 Pink 2.5 ml

Delia Cosmetics Brightening Magic Skin Defined rozjasňující korektor odstín 05 Pink 2.5 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Delia Cosmetics Brightening Magic Skin Defined rozjasňující korektor odstín 05 Pink 2.5 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, make-up, make-up na obličej a tváře, podkladové báze na tvář, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Delia Cosmetics Brightening Magic Skin Defined rozjasňující korektor odstín 05 Pink 2.5 ml .

Detailní informace

Delia Cosmetics Brightening Magic Skin Defined, 2.5 ml, Korektory pro ženy, Korektor Delia Cosmetics Brightening Magic Skin Defined zamaskuje veškeré nedokonalosti pleti a dodá vaší tváři bezchybný vzhled. Vlastnosti: rozjasňuje pleť redukuje nedokonalosti pleti má lehkou texturu, která nezvýrazňuje vrásky snadno se aplikuje Jak používat: Naneste korektor v tenké vrstvě přímo na postižené místo.

Produkt je výrobek značky Delia Cosmetics ,distribuovaný s EAN kódem 5901350480304.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Delia Cosmetics, Osobní péče Delia Cosmetics, Kosmetika Delia Cosmetics, Make-up Delia Cosmetics, Make-up na obličej a tváře Delia Cosmetics, Podkladové báze na tvář Delia Cosmetics.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 2.5 ml
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Delia Cosmetics Brightening Magic Skin Defined rozjasňující korektor odstín 05 Pink 2.5 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, make-up sleva, make-up na obličej a tváře sleva, podkladové báze na tvář sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delia Cosmetics a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delia Cosmetics najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Delia Cosmetics Brightening Magic Skin Defined rozjasňující korektor odstín 05 Pink 2.5 ml
Právě si prohlížíte...

84,- Kč