Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dell PowerEdge T40

Dell PowerEdge T40

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dell PowerEdge T40 z kategorie elektronika, počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Dell PowerEdge T40 .

Detailní informace

Server Dell PowerEdge T40:
Vyřešte efektivně a s nízkými náklady potřeby vaší firmy v oblasti správy souborů, tiskových úloh  a poštovních služeb a pořiďte si spolehlivý Server Dell PowerEdge T40.  Je vhodný pro plnění základních firemních funkcí a běžných pracovních úkolů jako jsou například konsolidace a sdílení souborů a aplikací z více stolních počítačů na jednom místě. Spolehněte se na podporu společnosti Dell s roční zárukou na hardware s reakcí následující pracovní den, nebo zvolte až 5letou standardní záruku. Volba Dell P...owerEdge T40 je řešení, při kterém budete mít vaše data pod kontrolou přímo na pracovišti a ušetříte případné výdaje při používání veřejného cloudu.
Klíčové vlastnosti serveru Dell PowerEdge T40Spolehlivý a cenově výhodný server Dell PowerEdge T40Ideální zařízení pro sdílení souborů a aplikací z více stolních počítačůVšechna vaše data pod kontrolou přímo na pracovištiProstorově úsporná věžová konstrukcePřipraven na rozšiřování hardwarové kapacityBohatá konektorová výbavaOpravu případné závady na místě do druhého pracovního dne (NBD On-Site)
Vysoký výkon a možnosti rozšíření serveru Dell PowerEdge T40Rozměrově úsporná věžová konstrukce Dell PowerEdge T40 dovolí umístit server prakticky kamkoliv. Procesor Intel Xeon dodá serveru dostatečný výkon a společně s velkou operační pamětí vám Dell PowerEdge T40 zajistí plynulý provoz firemních agend. Server je navíc připraven pro postupné navyšování kapacity díky čtyřem paměťovým slotům DIMM, třem slotům PCIe a jedním PCI, které umožňují rozšiřování konfigurace podle rostoucích potřeb firmy a vzrůstajících nárocích na paměť a úložiště.
Široké možnosti připojení periferií k serveru Dell PowerEdge T40PowerEdge T40 poskytuje vysoký počet rozhraní - 4× USB 2.0 6× USB 3.2 pro připojení externích úložišť, myši, klávesnice a dalších kompatibilních periferií. Přítomný je audio výstup i PS/2 pro starší klávesnici a myš. Grafický výstup DisplayPort lze použít pro zobrazovací zařízení. Modul TPM 2.0 ochrání hardware a úložiště bezpečným šifrováním. Server Dell PowerEdge T40 podporuje operační systémy Canonical Ubuntu Server LTS a Microsoft Windows Server LTSC s technologií Hyper-V. 

Produkt je výrobek značky Dell ,distribuovaný s EAN kódem 8592457185239.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Dell, Počítače Dell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

24 690,- Kč
Detail
18 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Dell PowerEdge T40 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dell PowerEdge T40
Právě si prohlížíte...

38990,- Kč