Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

GameSir GK300 Anglická klávesnice

GameSir GK300 Anglická klávesnice

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


GameSir GK300 Anglická klávesnice z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, vstupní zařízení, počítačové klávesnice, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným GameSir GK300 Anglická klávesnice .

Detailní informace

GameSir GK300 je bezdrátová klávesnice nové generace určená pro hráče, kteří požadují vysoký výkon mechanických spínačů a svobodu bezdrátového hraní. Bezdrátová mechanická herní klávesnice GameSir GK300 je vybavena mechanickými modrými přepínači 104 TTC, které umožňují životnost až 50 milionů stisků kláves. Pro ty, kteří chtějí cítit a sly&scaro...n;et každé stisknutí klávesy, mají mechanické modré přepínače TTC hmatový náraz a výrazný zvuk klikání podle reakcí intenzity vašeho klepnutí. Opěrka zápěstí, která se vejde na přední stranu bezdrátové mechanické herní klávesnice GameSir GK300, se vyznačuje ergonomií, díky které se během hry budete vždy cítit příjemně.
10-klávesové rollování s Anti-ghostingBezdrátová mechanická herní klávesnice GameSir GK300 s funkcí anti-ghosting až pro 10 současných stisků kláves.
Bezdrátová technologie Agility X 2,4 GHzSpolečnost GameSir vyvinula robustní bezdrátové řešení na vyřešení základních problémů s latencí, stabilitou a konektivitou. Konečným výsledkem je bezdrátová technologie Agility X 2,4 GHz, profesionální bezdrátové řešení, které poskytuje okamžité bezdrátové připojení s ultra nízkou latencí 1 ms.
Vrchní deska z hliníkové slitinyPrecizní opracovaná horní deska ze slitiny hliníku je vyráběna integrovaným lisováním s CNC gravírováním, které umožňuje minimalistický design a krásnou estetiku. Vynikající zpracování poskytuje robustní horní desku a protiskluzovou gumovou podložku pro bezkonkurenční herní zážitek. Země původu: Čína Konektivita: Bluetooth : Jednořádkový Typ: Mechanický : Široký Levý Shift: Široký Kurzorové šipky: Široký Provoz na baterie: Ano Podsvícení: Ano Jazyk: Angličtina Rozložení klávesnice: Anglická klávesnice Kompatibilita: Windows Kompatibilita: Mac OS Kompatibilita: Android Kompatibilita: iOS Barva: Šedá Typ baterie: Integrované Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Micro USB kabel Balení obsahuje: USB bezdrátový hardwarový klíč Šířka (mm): 438.0 Hloubka (mm): 129.0 Výška (mm): 41.9 Konektivita: USB Konektor typu A: USB A Rozhraní: Micro USB Rozhraní: Bluetooth

Produkt je výrobek značky Gamesir ,distribuovaný s EAN kódem 6936685219090.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Gamesir, Elektronika – příslušenství Gamesir, Počítačové komponenty Gamesir, Vstupní zařízení Gamesir, Počítačové klávesnice Gamesir.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GameSir GK300 Anglická klávesnice a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, vstupní zařízení sleva, počítačové klávesnice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gamesir a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gamesir najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GameSir GK300 Anglická klávesnice
Právě si prohlížíte...

2490,- Kč