Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bezdrátová klávesnice Microsoft N9Z-00020

Bezdrátová klávesnice Microsoft N9Z-00020
Bezdrátová klávesnice Microsoft N9Z-00020
Bezdrátová klávesnice Microsoft N9Z-00020
Bezdrátová klávesnice Microsoft N9Z-00020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bezdrátová klávesnice Microsoft N9Z-00020 z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, vstupní zařízení, počítačové klávesnice, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bezdrátová klávesnice Microsoft N9Z-00020 .

Detailní informace

Vhodná k Smart TV Bezdrátová klávesnice Microsoft All-in-One Media Keyboard Wireless CZ&SK N9Z-00020 je univerzální mediální klávesnice, která se hodí pro práci nebo i pro zábavu. Je stejně velká jako standardní klávesnice a má integrovaný vícedotykový trackpad. Využijete ho k psaní, posouvání, přetahování, přibližování a klikání. Klávesnice je napájena ze 2 alkalických baterií typu AAA, které jsou součástí balení. Precizní zpracování Odolná konstrukce zajišťuje, že se při každodenním používání nemusíte bát, když vám klávesnice upadne nebo s ní... do něčeho vrazíte. Microsoft All-in-One Media Keyboard Wireless CZ&SK N9Z-00020 disponuje také přizpůsobitelnými klávesami pro ovládání médií a pro rychlý přístup k internetu, hudbě, fotkám nebo filmům. Základní funkce klávesnice jsou kompatibilní s vybranými typy chytrých televizorů, s podporou standardu, USB HID a herními konzolemi.

Produkt je výrobek značky Microsoft ,distribuovaný s EAN kódem 0885370738049.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Microsoft, Elektronika – příslušenství Microsoft, Počítačové komponenty Microsoft, Vstupní zařízení Microsoft, Počítačové klávesnice Microsoft.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bezdrátová klávesnice Microsoft N9Z-00020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, vstupní zařízení sleva, počítačové klávesnice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Microsoft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Microsoft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezdrátová klávesnice Microsoft N9Z-00020
Právě si prohlížíte...

856,- Kč