Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bezdrátová klávesnice Logitech K400 Plus

Bezdrátová klávesnice Logitech K400 Plus
Bezdrátová klávesnice Logitech K400 Plus
Bezdrátová klávesnice Logitech K400 Plus
Bezdrátová klávesnice Logitech K400 Plus

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bezdrátová klávesnice Logitech K400 Plus z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, vstupní zařízení, počítačové klávesnice, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bezdrátová klávesnice Logitech K400 Plus .

Detailní informace

Dokonalé spojení klávesnice a myši Klávesnice K400 Plus od společnosti Logitech je nepřekonatelným spojením klávesnice a polohovacího zařízení do jednoho. Díky tomu bude ovládání vašeho osobního počítače nebo chytré televize jednodušší, než kdy dříve. Klávesnice má klasické české rozložení. Její klávesy jsou velmi tiché a okamžitě si na ně zvyknete. Touchpad, který bez zaváhání nahradí klasickou myš a jehož velikost je úžasných 3,5", přispěje k pohodlnému ovládání vašeho zařízení. Úžasná výdrž baterie Klávesnice Logitech K400 Plus se může pochl...ubit obrovskou výdrží baterií, která činí až 18 měsíců. To je tak dlouhá doba, že prakticky odstraňuje nutnost výměny baterií. K prodloužení výdrže baterie výrazně přispívá požívání vypínače zap/vyp. Životnost baterií byla testována při dvouhodinové práci každý den. Výdrž se může lišit v závislosti na použití a na pracovním prostředí. Konektivita Připojení klávesnice Logitech K400 Plus k počítači je umožněno pomocí mikropřijímače, který se vsune do USB portu počítače. Po vsunutí USB adaptéru a zapnutí klávesnice ji můžete začít okamžitě používat. USB přijímač lze použít až pro šest zařízení Unifying. Podporovanými operačními systémy jsou Windows 7, Windows 8, Windows 10 a novější, Android™ 5.0 a novějším a Chrome OS™.

Produkt je výrobek značky Logitech ,distribuovaný s EAN kódem 5099206059481.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Logitech, Elektronika – příslušenství Logitech, Počítačové komponenty Logitech, Vstupní zařízení Logitech, Počítačové klávesnice Logitech.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bezdrátová klávesnice Logitech K400 Plus a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, vstupní zařízení sleva, počítačové klávesnice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Logitech a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Logitech najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezdrátová klávesnice Logitech K400 Plus
Právě si prohlížíte...

849,- Kč