Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bezdrátová klávesnice Powerton UltraSlim

Bezdrátová klávesnice Powerton UltraSlim
Bezdrátová klávesnice Powerton UltraSlim
Bezdrátová klávesnice Powerton UltraSlim
Bezdrátová klávesnice Powerton UltraSlim

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bezdrátová klávesnice Powerton UltraSlim z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, vstupní zařízení, počítačové klávesnice, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bezdrátová klávesnice Powerton UltraSlim .

Detailní informace

Výkonná klávesnice s tenkým moderním designem Bezdrátová klávesnice Powerton UltraSlim v černém provedení je stvořena pro všechny, kteří milují multitasking. Těšit se můžete hlavně na možnost spárovat klávesnici až se třemi zařízeními současně, ultratenký moderní design a na pohodlné psaní díky nízkému profilu kláves. Zabudovaná klávesnice zajistí nepřetržitý provoz až 50 hodin na jedno nabití a díky uspávacímu módu, kam se klávesnice přepne při delší nečinnosti, se výdrž ještě prodlouží. Tři různá zařízení současně Klávesnice vám nabídne hned ...tři možnosti připojení současně. První z nich je bezdrátový 2,4GHz USB přijímač, který nejlépe využije s vaším notebookem nebo počítačem. Další dvě možnosti nabízí spárování s různými zařízeními přes Bluetooth 3.0, takže můžete připojit také svůj smartphone, tablet nebo třeba televizi. Nejlepší je, že mezi jednotlivými zařízeními můžete jednoduše přepínat pouhým stisknutím klávesy.

Produkt je výrobek značky Powerton ,distribuovaný s EAN kódem 8590274713604.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Powerton, Elektronika – příslušenství Powerton, Počítačové komponenty Powerton, Vstupní zařízení Powerton, Počítačové klávesnice Powerton.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bezdrátová klávesnice Powerton UltraSlim a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, vstupní zařízení sleva, počítačové klávesnice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Powerton a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Powerton najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezdrátová klávesnice Powerton UltraSlim
Právě si prohlížíte...

789,- Kč