Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bezdrátová klávesnice Logitech MX Keys

Bezdrátová klávesnice Logitech MX Keys
Bezdrátová klávesnice Logitech MX Keys
Bezdrátová klávesnice Logitech MX Keys
Bezdrátová klávesnice Logitech MX Keys

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bezdrátová klávesnice Logitech MX Keys z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, vstupní zařízení, počítačové klávesnice, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bezdrátová klávesnice Logitech MX Keys .

Detailní informace

Seznamte se s MX Keys Bezdrátová klávesnice Logitech MX Keys je klíčem k dokonalému zvládnutí vašich pracovních povinností. Okouzlí vás svými plynulými, přirozenými a přesnými klávesami Perfect Stroke, která mají kulový profil odpovídající tvaru konečků prstů. Maximální pohodlí při práci Buďte si jistí každým úhozem do klávesnice vytvořené pro stabilitu a přesnost. Zvýšená stabilita kláves snižuje jejich hlučnost a optimalizuje odezvu, díky tomu každý stisk ucítíte, ale neuslyšíte. Více počítačů, jedna klávesnice Klávesnici MX Keys můžete použí...vat společně s myší MX Master 3 nebo jinou myší s podporou technologie Flow, díky které můžete plynule přecházet mezi zařízeními a mimo jiné pomocí softwaru Logitech Options také přenášet soubory, dokumenty a obrázky mezi počítači. Dobíjení pomocí USB-C Zapomeňte na časté měnění tužkových baterií a nabijte pohodlně vaši klávesnici pomocí USB-C kabelu až na 10 dnů používání. Tuto dobu navíc můžete prodloužit až na 5 měsíců s vypnutým podsvícením.

Produkt je výrobek značky Logitech ,distribuovaný s EAN kódem 5099206086920.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Logitech, Elektronika – příslušenství Logitech, Počítačové komponenty Logitech, Vstupní zařízení Logitech, Počítačové klávesnice Logitech.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bezdrátová klávesnice Logitech MX Keys a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, vstupní zařízení sleva, počítačové klávesnice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Logitech a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Logitech najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezdrátová klávesnice Logitech MX Keys
Právě si prohlížíte...

2424,- Kč