Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bezdrátová klávesnice Logitech K270

Bezdrátová klávesnice Logitech K270
Bezdrátová klávesnice Logitech K270
Bezdrátová klávesnice Logitech K270
Bezdrátová klávesnice Logitech K270

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bezdrátová klávesnice Logitech K270 z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, vstupní zařízení, počítačové klávesnice, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bezdrátová klávesnice Logitech K270 .

Detailní informace

Bezdrátová klávesnice v plné velikosti Logitech K270 Wireless disponuje 8-mi horkými klávesami pro rychlý přístup k nejoblíbenějším příkazům a aplikacím, mezi něž patří e-mail, web, přehrávání multimédií, ovládání hlasitosti a další. Minipřijímač radiosignálu stačí vložit do USB portu a již může klávesnici používat na vzdálenost až 10 metrů. Sjednocující USB přijímač dokáže chytat signál od 5-ti dalších kompatibilních zařízení, čímž ušetříte USB sloty pro flashdisky, čtečky karet či webkameru. Klávesnice Wireless Keyboard K270 od značky Logitec...h je odolná proti tekutinám, takže se nemusíte obávat následků polití klávesnice vaším oblíbeným nápojem. Povrch kláves zabraňuje stírání písmen a zůstanou tak jako nová i po lech užívání.

Produkt je výrobek značky Logitech ,distribuovaný s EAN kódem 5099206032873.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Logitech, Elektronika – příslušenství Logitech, Počítačové komponenty Logitech, Vstupní zařízení Logitech, Počítačové klávesnice Logitech.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bezdrátová klávesnice Logitech K270 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, vstupní zařízení sleva, počítačové klávesnice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Logitech a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Logitech najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezdrátová klávesnice Logitech K270
Právě si prohlížíte...

605,- Kč