Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bezdrátová klávesnice Connect IT CKB-3000-CS

Bezdrátová klávesnice Connect IT CKB-3000-CS
Bezdrátová klávesnice Connect IT CKB-3000-CS
Bezdrátová klávesnice Connect IT CKB-3000-CS
Bezdrátová klávesnice Connect IT CKB-3000-CS

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bezdrátová klávesnice Connect IT CKB-3000-CS z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, vstupní zařízení, počítačové klávesnice, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bezdrátová klávesnice Connect IT CKB-3000-CS .

Detailní informace

Multimediální bezdrátová klávesnice Connect IT CKB-3000 Bezdrátová klávesnice Connect IT CKB-3000-CS v černém provedení splní základní požadavky každého uživatele. K dispozici má 12 multimediálních kláves s klasickým rozložením, které snadno aktivujete klávesou Fn. Nastavitelná velikost Díky polohovatelným nožičkám si výšku klávesnice můžete přizpůsobit, tak aby se vám s ní pohodlně pracovalo. Provozní dosah nano přijímače činí až 10 m. Napájení probíhá pomocí dvou AAA baterií, které jsou součástí balení. Samozřejmostí je snadná instalace Plug ...and Play a CZ/SK rozložení kláves.

Produkt je výrobek značky Connect It ,distribuovaný s EAN kódem 8595610614522.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Connect It, Elektronika – příslušenství Connect It, Počítačové komponenty Connect It, Vstupní zařízení Connect It, Počítačové klávesnice Connect It.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bezdrátová klávesnice Connect IT CKB-3000-CS a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, vstupní zařízení sleva, počítačové klávesnice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Connect It a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Connect It najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezdrátová klávesnice Connect IT CKB-3000-CS
Právě si prohlížíte...

290,- Kč