Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bezdrátová klávesnice Prestigio Click&Touch

Bezdrátová klávesnice Prestigio Click&Touch
Bezdrátová klávesnice Prestigio Click&Touch
Bezdrátová klávesnice Prestigio Click&Touch
Bezdrátová klávesnice Prestigio Click&Touch

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bezdrátová klávesnice Prestigio Click&Touch z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, vstupní zařízení, počítačové klávesnice, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bezdrátová klávesnice Prestigio Click&Touch .

Detailní informace

Integrovaný touchpad Díky integrovanému touchpadu už nepotřebujete myš. Touchpad zastupuje všechny funkce, které myš má. Velmi komfortní ovládání, stačí pouze přejet po klávesnici a užívat si pohodlný způsob práce v situacích, kdy je potřeba používat klávesnici a myš současně. Díky integrovaným senzorům můžete automaticky a plynule přecházet mezi režimy psaní a ovládání kurzoru. Příjemné ovládání Klávesnici Prestigio Cick & Touch můžete používat, pokud zrovna nemáte poblíž stůl. Díky její skvělé ergonomii ji lze použít, i když ji zvednete. Kláv...esnice do každé domácnosti S klávesnicí nemusíte ovládat jen váš počítač nebo notebook, ale bez problému můžete obsloužit například vaší SMART TV nebo dokonce i váš smartphone. Vhodné do kanceláře Díky skvělému kompaktnímu provedení klávesnice se vám uvolní místo na vašem pracovišti a budete moci jednodušeji vykonávat vaši práci.

Produkt je výrobek značky Prestigio ,distribuovaný s EAN kódem 8595248148949.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Prestigio, Elektronika – příslušenství Prestigio, Počítačové komponenty Prestigio, Vstupní zařízení Prestigio, Počítačové klávesnice Prestigio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bezdrátová klávesnice Prestigio Click&Touch a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, vstupní zařízení sleva, počítačové klávesnice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Prestigio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Prestigio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezdrátová klávesnice Prestigio Click&Touch
Právě si prohlížíte...

1990,- Kč